Metal Gear Solid Delta: Snake Eater PC, PS5, XSX

Teljes remake-et kap a Metal Gear Solid 3!

Előzetest kapott Hideo Kojima dokumentumfilmje

Ha a játékipar megtestesült rocksztárjairól beszélünk, akkor Hideo Kojima neve rendre az elsők közt kerül elő. A japán játéktervező munkásságáról hivatalos dokumentumfilm született. Lássuk az előzetesét!

SGF 2023: A Metal Gear Solid 3: Snake Eater remake-je az eredeti szinkronhangokat használja

A Konami lassan egyre több részletet oszt meg a Metal Gear Solid Delta: Snake Eaterről, a játék valóban az eredeti szinkronhangokat fogja használni.

A Konami megerősítette: Kojima nem vett részt a Metal Gear Solid 3-remake fejlesztésében

Hideo Kojima neve elválaszthatatlan a Metal Gear Solidtól. A játéktervező és a Konami szakítása azonban nem volt túl szép - nem csoda, hogy a remake-hez már köze sem volt a japán mesternek.

Már előrendelhető a Metal Gear Solid: A társasjáték

Bár két évvel ezelőtt már törölték a projektet, most mégis debütál a Metal Gear Solid társasos adaptációja.

SGF 2023: Meggyőző képeken a Metal Gear Solid 3: Snake Eater

A Konami kiadta az első tömörítetlen screenshotokat a Metal Gear Solid 3: Snake Eater remake-jéről, így már lehet némi fogalmunk róla, hogy ténylegesen miként fest majd a játék.

SGF 2023: A PlayStation Showcase számos bemutatott címe Xboxra is megjelenik

A Microsoft platformja egy képben foglalta össze azt, amire több médium is felhívta a figyelmet: a műsorban látott játékok nagyrésze multiplatform megjelenés lesz.

SGF 2023: Érkezik a Metal Gear Solid 3 remake-je, de az első két rész is felújítást kap

Bizony, minden pletyka beigazolódott: a Sony műsorán mutatkozott be a Metal Gear Solid 3: Snake Eater, igaz a hármas helyett ezúttal egy háromszög jelöli a számozást. Ez azonban nem az egyetlen új Metal Gear-hír!