A játékosok örökre belevéshetik nevüket a Diablo IV történetébe

  • Írta: Nyuszcica
  • 2023. május 28.
  • Érdekesség
Link másolása
Az első 1000 ember, aki eléri a 100. szintet a Diablo IV hardcore módjában és lefotózza azt: egy Lilith-szoborra kerül a neve.

A Diablo IV fejlesztőcsapata egy izgalmas és véres versennyel lepte meg a játékosait: Twitteren megosztott egy posztot arról, hogy az első 1000 ember, aki eléri a 100. szintet hardcore fokozatban, különleges nyereményben részesül. Ha a játékos a teljesítményéről eltweeteli a bizonyítékfotót a @Diablo-nak, akkor az a megtiszteltetés éri, hogy a videójátékban kap egy Lilith-szobrot, amire rávésték a nevét. A fejlesztők posztja szerint: "ezzel halhatatlanná téve a nevüket a játékban."

A verseny június 1-jétől egészen szeptemberig tart majd, vagy amíg 1000 ember nem jelentkezik a próbatétel teljesítésével. Fontos elmondani, hogy a Blizzard érvényteleníti a "nem megfelelő vagy sértő BattleTagekkel rendelkező személyek" regisztrációját. A játékszabályokat ide kattintva böngészhetitek át, van bőven! 

Hogy mi lesz a szoborral? Hova lesz elhelyezve? Mire lehet majd használni? Ezek mind-mind remek kérdések, amire egyelőre nem tudjuk a választ. 

7.
7.
chris8800
#6: hi. thx az infokat. igazad van, elsőre a hardcore a legizgalmasabb az biztos, csak egy "kicsit" stresszesebb... :D üdv.
6.
6.
DarkLord
#5: 150 órát írtak a készítők a lvl 100-ra, tehát hardcore-ban se több. Na jó, de azért több, mert kicsit óvatosabb az ember (vagyis én óvatosan haladok), főleg első végigjátszás a legjobb hardcore módban, mert akkor, még nem ismeri az ember a játékot és lehet egy boss harc lesz a végső ütközet is egyben, mivel nem tudod mire számíthatsz tőle és ugye onnan menekülés nincs vagy megölöd vagy eltemeted a karaktered. Szóval, ha igaz a 150 óra mondjuk sima módban, akkor talán kicsivel több hardcore-ban a "tapogatózósabb2 első szintezésnél. Persze, ha kiismeri az ember a játékot és tudja mi-merre, akkor már a szintezés is jóval könnyebb. Soha nem vettem el magamtól azt az élményt amit elsőre ad egy hardcore végigjátszás. Sokan először óvatosságból végigtolják sima módban és csak utána indítanak hardcore karakter , mikor megismerik a játéékot, de az nem ugyanaz az élmény, mint egyből hardcore mód és durr bele lesz, ami lesz.
5.
5.
chris8800
hi. egy hardcore játékos letudná írni, h ezt leghamarabb mennyi idő elérni?
arra gondolok, h ha mondjuk napi 10 órába nyomja vki, akkor mikorra lesz 100-as hardcoreban? állítólag baromi sok időt írtak korábban, a fejlesztők ezzel kapcsolatban... thx. üdv.
4.
4.
Spazz Maticus
A központi részen lesz egy nagy csarnok Hall of Lifeless Geek néven, abban lesznek felállítva a szobrok, de csak akkor lesz megtekinthető, ha veszel a store-ban a limitált számú BlizzNerdticket-ből, 9,99€-ért (ha épp akciós).
3.
3.
chris8800
#2: hi. el! egy életed van, ha meghalsz kezdheted elölről az egészet... üdv.
2.
2.
markoci555
Hardcore-ban ha meghal a karakter akkor el is veszik az addigi fejlődés? Így ez egész jól is hangzik, de majd valószínű olyanok nyerik, akik munka nélkül nyomják a nap minden órájában, amikor épp nem alszanak (vagy felváltva valakivel, amit bannolni kéne)
1.
1.
DarkLord
Top 100-ban voltam a Diablo 3 indulásakor a hardcore módban! (ami, akkor, még tényleg hardcore is volt). A kár az, hogy a játékot a drágább verzókat vásárlóknak 4 nappal korábban indul ... és ez bizony baromi sok hátrány nekem egy ilyenben.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...