A The Witcher 3 eladási száma hivatalosan is átlépte az 50 milliót

Link másolása
A CD Projekt Red nyilvánosságra hozta, hogy a The Witcher 3: Wild Hunt világszerte több, mint 50 millió példányban kelt el.

A CD Projekt Red fejelsztőcsapata most igencsak büszke lehet magára, ha eddig nem volt eléggé az, ugyanis a The Witcher 3: Wild Hunt egy újabb mérföldkövet ugrott meg. Egy twitter-posztban közölték a nagyvilággal, hogy a harmadik rész eladási számai elérték és már át is lépték az 50 milliót. 

A posztban természetesen megköszönték a játékosoknak, hogy csatlakoztak ehhez a kalandhoz. Emellett arról is beszámoltak, hogy a The Witcher-franchise egésze pedig 75 millió eladott példánynál tart. Ez magában foglalja a 2007-es The Witchert, a 2011-es The Witcher 2: Assassins of Kingset és a 2015-ös The Witcher 3: Wild Huntot.

Nem, nem lesz a Sonyé a CDPR

Ha már a CDPR-nál tartunk: az elmúlt hétvégén egy szivárogtató azt állította, tudomásuk van arról, hogy a Sony tervezi a CD Projekt Red felvásárlását. A lengyel videójáték-fejlesztő cég azonban ezt hivatalosan is megcáfolta, ezzel eloszlatva a pletykákat. 

A CD Projekt Red tehát köszöni szépen, jól van és jelenleg több játékon is dolgozik, köztük a Project Polarison, ami vélhetően a The Witcher 4. része lesz. Ez valószínűleg legkorábban 2025-ben jelenhet meg, mivel csak 2022 márciusában kezdték meg a fejlesztést.

3.
3.
Sophisticated Karen
Volt Witcher 3 5 euróért Xboxon és gogon is.
2.
2.
hedzsooo
Amugy a Sony-s felvasarlos sztori kering mar kb. miota a Cyberpunk 2077 igen keservesre sikerult megjelentetesevel berohant a CDPR is a f.szerdobe... Ugyanis akkor igencsak estek a reszvenyeik, emlekszem a Sony a PS boltbol meg le is vetette teljesen, mert a vasarlok csak folyamatosan kertek toluk vissza a jatek arat a legelso megjelenesekor...

Remeljuk a legjobbakat, aztan a Witcher-nevet igyekeznek nem besotetiteni majd, hanem minimum megtartani annak amit eddig mar elertek vele
1.
1.
hedzsooo
Talan mar ingyen is adtak 1-2 alkalommal (illetve 75-80% learazas mar tuti volt) rovidebb ido kereten belul de 50 milla azert megiscsak szep, + amugy megerdemelt teljesen. :) Hiaba, minosegi sztorik + jatekok utan van igeny tovabbra is, meg szep
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...