Nyilvánosságra hozták a Microsoft fellebbezésének részleteit

Link másolása
A Microsoft fellebbezésének részletei mindenki számára elérhetővé váltak, a vállalat a CMA felhőalapú játékokkal kapcsolatos felfogását támadja.

A Microsoft a múlt héten nyújtotta be fellebbezését az Egyesült Királyság Verseny- és Piacfelügyeleti Hatóságának a felvásárlást elutasító döntése ellen. Nyilvánosságra hozták az érvelés részleteit, így mindenki beleolvashat abba, hogyan védekezik a vállalat. Ebben a dokumentumban részletesen kifejtették, hogy a CMA alapvető hibákat ejtett akkor, amikor elutasította a Microsoft és az Activision frigyét. 

A Microsoft szerint a CMA nem foglalkozott a "natív játék", azaz az eszközre telepített játékélmény korlátaival, amikor a felhőalapú játékszolgáltatásokat vizsgálta. A Microsoft azzal érvelt, hogy a felhőalapú játékot nem szabad különálló piacnak tekinteni, mivel a játékosok dönthetnek úgy, hogy inkább a játék telepített változatát választják. 

Amellett, hogy a Microsoft kijavítja a CMA "téves, szűk piaci meghatározását" a felhőalapú játékokra vonatkozóan, rámutat három hosszú távú kereskedelmi megállapodásra is. Eszerint a Microsoft tulajdonában lévő játékokat más felhőszolgáltatásokba is eljuttatnák, beleértve az Activision címeit is, ha az egyesülés létrejön.

Ezek a pontok voltak azok, amik az EU-t arra biztatták, hogy elfogadják a megállapodást. A Microsoft tehát még részletesebben és még pontosabban fogalmazta meg őket a fellebbezésében. Igyekeztek azt hangoztatni, hogy ez a megállapodás pozitív irányba terelheti a piacgazdaságot. 

Eddig 37 ország hagyta jóvá a felvásárlást, az Egyesült Királyság, ahogy azt tudjuk, blokkolta, az USA pedig még nem hagyta jóvá az üzletet. Kíváncsian várjuk a CMA fellebbezésre adott válaszát!

2.
2.
crytek
Július 24-én kezdik a fellebbezés tárgyalását... faszán tologatják..
1.
1.
crytek
Ez aztán nagy fellebbezés volt... Elmagyarázták a debileknek azt amit már kb mindenki tudott.
Ez így gázos nagyon mert ezzel semmivel nem lesz szerintem előrébb a MS..
Ha igen és a CMA rábólint akkor simán innentől nevetség tárgyai lesznek és kb nincs is létjogosultsága
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...