SGF 2023: A Fable végre megmutatja magát az Xbox Games Showcase műsorán?

Link másolása
Az Xbox hivatalos Twitter-oldalán egy árulkodó videót tettek közzé a júniusi Xbox Games Showcase műsoráról. Vajon bejön a megérzés?

Az Xbox Games Showcase műsoráig már csak másfél hét van hátra, ezért mindenki találgat, hogy milyen bemutatókkal készülhetnek a Microsoft berkeiben. Azonban most egy kis segítséget hintettek el a műsor szervezői: az Xbox hivatalos Twitter-oldalán megosztottak egy videót, amiről szinte mindenkinek a Fable rebootja jut eszébe.

A klipben az látszik, ahogy egy játékos a házán keresztül halad, végig a kontrollerétől elszórt csillámló pornyomot követve egészen a monitorig. A képernyőn pedig az Xbox Games Showcase logója látható. A Fable-játékokban a csillogó kenyérmorzsa nyomvonala útjelzőként funkcionált, a videó alatt hallható mesebeli, vidám zene pedig csak hab a tortán.

Ezekből a nyomokból következtethetnek a Fable-sorozat rajongói arra, hogy a showcase-en végre szerepet kap majd a Fable rebootja. A legfrissebb információnk a játékról az, hogy már játszható állapotban van

Az Xbox Games Showcase 2023. június 11-én lesz, magyar idő szerint 19:00 órakor. Gyertek, és izguljatok velünk!

Ez a hír a Summer Game Fest-közvetítésünk része. Ha lemaradtál valamiről, irány az aloldalunk, ahol egy helyen találod meg az összes bejelentést és látnivalót az eseményről!

1.
1.
crytek
Szabadnapos vagyok élőben tudom majd nézni. Nagyon kíváncsi leszek rá mit alkottak.
Sajnálom ,hogy a 2. része nem kapott egy felújítást mint az 1.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...