Már játszható állapotban van a Fable

  • Írta: szlav
  • 2023. február 8.
  • Hír
Link másolása
Úgy tűnik, szépen alakul a Playground Games-féle Fable fejlesztése. A játék producerétől tudjuk, hogy a csapat már rendszeres végigjátszásokat folytat a korai változaton.

Lassan már három éve annak, hogy a Microsoft lerántotta a leplet a Fable-sorozat rebootjáról. A kiváló szerepjáték-trilógia újabb fejezetén - amely egyébként számozás nélkül, tiszta lapot hajtva kezd újra - a Forza Horizon-játékok fejlesztőcsapata, a Playground Games dolgozik. Később azt is megtudhattuk, hogy az eredetileg kimondottan versenyjátékokra tervezett ForzaTech engine hajtja a projektet. Szerencsére úgy tűnik, hogy ez a döntés nem volt negatív hatással a stúdió munkájára, úgy néz ki ugyanis, hogy a Fable mára abszolút végigjátszható állapotba került.

Ezt a Playground Games producerének, Vijay Gillnek a LinkedIn fiókjáról sasolhatjuk ki, az úriember ugyanis az általános feladatkörei mellett elejtette az alábbi mondatot is: "[A feladatkörömhöz tartozik] a játék rendszeres végigjátszásainak előkészítése és levezénylése, valamint a fejlesztési folyamatok felülvizsgálata és kiértékelése a kulcsfontosságú befektetők részére."

A fenti mondat nyilvánvalóvá teszi, hogy már javában fut a belsős tesztelés a Playground Games színfalai mögött, mégpedig egy teljesen játszható builden. Valószínű, hogy rengeteg polír és utómunkálat vár még a játékra, illetve arról sem esett szó, hogy feature-complete lenne a jelenlegi prototípus, az azonban mindenképp jó hír lehet a széria rajongóinak, hogy a fejlesztés szépen halad - még akkor is, ha túl sok látnivalót nem kaptunk mostanában a játékból.

3.
3.
markoci555
egy ilyen hír mellé minimum egy kép járna...
2.
2.
hedzsooo
Nem tegnap volt az uccso Fable megjelenese (nem remake/remaster), ugyhogy eppenseggel johetne mar. Mondjuk igaz ez pl. a Splinter Cell, + a Prince of Persia jatekokra is de hat uborkaek sem a regiek ma'
1.
1.
crytek
Akkor remélem E3 melletti saját rendezvényen már kapunk valami gameplayt
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...