Idén is egész júniusban ingyenes a Tell Me Why

  • Írta: zoenn
  • 2023. június 2.
  • Letöltés
Link másolása
A Pride-hónap apropóján - csak úgy, mint tavaly, - a Don't Nod Entertainment ingyenessé tette a Tell Me Whyt. A díjnyertes kalandjáték összes epizódjára vonatkozik e nemes gesztus PC-n és Xbox-konzolokon.

Ez már a harmadik év, hogy júniusban a Don't Nod csapata ingyenessé teszi a Tell Me Whyt a Pride-hónap - 2020-ban csak a nyitó epizódról volt szó, tavaly és most azonban mindhárom részt ingyen bezsákolhatjuk a Steamen és Microsoft Store-ban - Xbox konzolokra is!

Szóval a stúdió már tradíciót csinált az ajándékozásból: a hivatalos Twitter-fiók bejegyzése szerint a készítők azt remélik, hogy az ajánlat arra ösztönzi a játékosokat, hogy adakozással támogatni fogják a transzneműek ügyét.

Aki nem tudná, a Tell Me Why a transznemű Tyler és Alyson Ronan történetét követi, akik hosszas távollét után az alaszkai szülővárosukban találnak újra egymásra. A három epizódon átívelő történet során a testvérpár az édesanyjuk rejtélyes gyilkossági ügyét kutatja, és ahogy azt már a Don't Nod csapatától megszokhattuk, az események lefolyásán ezúttal is csavar egy nagyot a főhősök megmagyarázhatatlan szuperképessége.

Az ajánlat egészen július 1-ig él.

2.
2.
crytek
Field Of Glory II Steam FREE (Ends 8 June 2023 – 16:00:00 UTC)

https://store.steampowered.com/app/660160/Field_of_Glory_II/
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...