Áthozhatjuk a második rész járműveit a The Crew Motorfestbe

  • Írta: zoenn
  • 2023. június 2.
  • Hír
Link másolása
A mindig jól értesült Insider Gaming úgy tudja, hogy bár a The Crew Motorfest egy teljesen új szigeten játszódik, továbbra is erősen kapcsolódik a The Crew 2-höz. Minden korábbi megszerzett járművünket átvihetjük az új részbe.

Az Insider Gaming eddig is számos kulisszatitkot elárult a The Crew Motorfestről, még jóval a hivatalos bejelentés előtt. Naná, hogy az új infók is megbízhatónak tűnnek. A lap korábban már beszámolt róla, hogy a játék eredetileg a The Crew 2 DLC-jének indult, ám később önálló anyaggá fejlődött.

Habár, a The Crew Motorfest egy új szigeten, O'ahun játszódik, mégis több szálon kapcsolódik elődjéhez. A játék kezdetekor ugyanis választhatunk, hogy átvisszük-e járműveinket a The Crew 2-ből a Motorfestbe, vagy teljesen a nulláról kezdjük a karrierünket. A járműpark 80-90 százaléka egyébként az elődből származik.

Bizonyára több konkrétumra is fény derül a játékkal kapcsolatban a június 12-i Ubisoft Forwardon.

2.
2.
Br1sk
Minek lenne ez tdu ha jön konkrétan tdu is?
1.
1.
TotoGM
Sajnos elég sok szálon, mert ez nem O'ahun játszódik, hanem annak lekicsinyített másán. Abszolút semmi köze nincs Test Drive: Unlimitedhez, egyben hasonlít a legújabb Forza Horizonhoz, Need For Speedhez és Dirt-hez egyszerre. Szóval, aki TDU élményre vágyik, annak csalódnia kell majd.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...