The Crew Motorfest PC, PS4, PS5, XBOXONE, XSX

A The Crew 3. felvonása

SGF 2023: 25 percen át szivárog a The Crew Motorfest

Valószínűleg nem örül neki a Ubisoft, hogy egy héttel a nyári bemutatójuk előtt kiszivárgott a The Crew Motorfest 25 percnyi játékmenete.

Áthozhatjuk a második rész járműveit a The Crew Motorfestbe

A mindig jól értesült Insider Gaming úgy tudja, hogy bár a The Crew Motorfest egy teljesen új szigeten játszódik, továbbra is erősen kapcsolódik a The Crew 2-höz. Minden korábbi megszerzett járművünket átvihetjük az új részbe.

SGF 2023: Traileren a Ubisoft Forward

A francia kiadóóriás saját műsora bejelentésekkel és a már bejelentett játékokkal kapcsolatos új infókkal visszatér a hónapban, ráadásul Los Angeles-ben, élőben.

A Ubisoft nyílt világú Star Wars-játéka állítólag 2024 elején érkezik

Jelenleg több bejelentett megjelenés is várat magára a Ubisoft háza táján. Az egyik ezek közül a Massive Entertainment Star Wars-játéka.

A Ubisoft hozzáadta az XDefiant videójátékot a 2023-24-es kínálatához

A Ubisoft felvette a 2023-24-es pénzügyi évre vonatkozó szoftverkiadási ütemtervébe az XDefiant free-to-play lövöldét.

A Ubisoft is lemondta az E3-as fellépését

Mégsem vesz részt a Ubisoft az E3 rendezvényén. Ehelyett a franciák egy saját, élő Ubisoft Forward műsorral jelentkeznek, közvetlenül az E3 showja előtt. Ezzel az E3 elveszítette az összes igazán nagy fellépőjét.

2024-re csúszhat az Assassin’s Creed: Mirage

Egy megbízhatónak mondható adatbányász szerint csak jövőre jelenhet meg az Assassin’s Creed: Mirage és a The Crew Motorfest. Ennek nem fognak örülni azok rajongók, akik a hagyományos formula visszatérésére vágynak.

Bemutatkozott a The Crew Motorfest

Menetrend szerint érkezett a The Crew Motorfest első teaser trailere. A Ubisoft nagy sikernek örvendő versenyzős szériája az egész USA helyett ezúttal Hawaii gyönyörű trópusi tájait veszi célba.

Ma este jelentik be a The Crew 3-at

A második rész Twitter fiókja "leplezte le" a játék hivatalos bejelentésének dátumát. Szerencsére nem kell sokat várni.