Korlátozza a szolgáltatásait a Nintendo Oroszországban

Link másolása
A helyi CEO elbocsájtását követően május 31-től kezdődően léptek életbe a korlátozások, ami a meglévő vásárlókat és játékosokat csak részben érinti, de nem kizárt, hogy jönnek majd újabb megkötések.

A japán cég még 2022 elején állította le a kereskedelmet Oroszország felé, ami a konzolokat és a játékok fizikai példányait illeti, most már az eShop funkcióit is korlátozzák a helyiek számára.

Új Nintendo-fiókot már nem lehetséges létrehozni az országban, illetve törölték a tárolt bankkártya és PayPal-fiók adatokat is a rendszereikből, biztonsági okokra hivatkozva. Aki már rendelkezik Nintendo-fiókkal, és még 2022 előtt vásárolt játékokat az eShopon keresztül, az továbbra is letöltheti azokat a konzoljára, azonban nem kizárt, hogy további szigorítások elé néznek a helyi játékosok.

Az oroszországi leányvállalatuk CEO-ját, Yasha Haddajit a napokban bocsájtották el, többek között azért, mert saját cégén keresztül importált Nintendo-termékeket az országba, dacára az anyavállalat által kikiáltott embargónak.

11.
11.
honest guy
#10: Nem értem, hogy mire gondolsz. Amúgy mi (magyarok) sem vagyunk tiszták.

Ezektől függetlenül én továbbra is egyetértek a Nintendóval. Ők sem véletlenül hozták meg ezt a döntést.
10.
10.
mamgu
#9: ...és ha a ruszkik valamilyen oknál fogva, csak tegyük fel visszakoznának és azt mondanák mea culpa igazatok van vissza minden, szerinted akkor mi történne, csak ezen gondolkodj el, egy hüje vicc jut eszembe aminek az a vége " Nézd az annya szentségit megin nincs rajta sapka!" és ezt úgy mondom, hogy tőlem elmehetnek a ruszkik a jenkik a németek az angolok meg úgy majdnem mindenki a sunyiba mert ezek között egy tiszta sincs.
9.
9.
honest guy
#8: Kinek a propagandáját tolják? Egy neres kézben lévő cég arról ír, hogy a ruszkik szopóágon vannak. De nem csak ők írnak erről. De direkt neres újságot linkeltem. :D
8.
8.
Ooorky
#7: Uhh b+, portfolio a propaganda újságírás legalja.
7.
7.
honest guy
#6: Magadon nevetsz?

Portfolio.hu - A gazdasági portál tulajdonosai: a Csányi Sándor vezette szervezetekből (Magyar Labdarúgó Szövetség elnöksége, Prima Primissima Alapítvány kuratóriuma) ismert Balogh Gabriella és Bán Zoltán főszerkesztő.

https://www.portfolio.hu/gazdasag/20230504/az-unios-szankciok-savkent-marjak-szet-az-orosz-gazkitermelest-613040

https://www.portfolio.hu/gazdasag/20230126/akkora-a-baj-oroszorszagban-hogy-mar-a-vegso-tartalekait-emeszti-az-orszag-593050

A szankciók működnek. A Nintendo csatlakozott, amiért én hálás vagyok nekik. Mindenki úgy segít, ahogyan tud. Sok kicsi sokra megy. Tudod, sok lúd disznót győz! :DDD
6.
6.
zozo76hun
#3: "A szankciók működnek"

Oke! :D
5.
5.
Zuzmo
#4: Az a vicc, hogy kínában inkább vesznek import konzolokat szürke beszerzésből, másik régiók játékaival, mert azokon nincs korlátozás, mint a kínának szánt verziókon.
4.
4.
Ooorky
#2: Szankciókra válaszul legalizálták Oroszországban a kalózkodást, így jelenleg egyetlen szoftverfejlesztő cégnek sem érdeke ott maradni.

Hardvert úgyis megkapják Kínából, közvetlenül a gyárból (meg eléggé pc gaming nemzet az orosz).
3.
3.
honest guy
#2: Igen, van értelme. A szankciók működnek. Ezzel plusz nyomást gyakorolnak az oroszokra. Sok kicsi sokra megy.

"Erdekes, az nem zavarja Japant hogy 2 atomot is kapott a multban"
Na, vajon miért nem? Szerinted ők is szembe jönnek az autópályán, mint mindenki más? :D
2.
2.
zozo76hun
Na ennek most sok ertelme volt... akarcsak a tobbi szankcionak.

Erdekes, az nem zavarja Japant hogy 2 atomot is kapott a multban "most legjobb baratjatol"???

Ott nem korlatoz, mi?
1.
1.
honest guy
Japán, magyar, két jó barát! Tiszteletem!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...