Elindult a Summer Game Fest 2023 aloldalunk!

Link másolása
Nyár, forróság és rengeteg videojáték! Elérkezett a nagy bejelentéscunami időszaka, aminek ezúttal is dedikált aloldalt szentel a Gamekapocs csapata. Ünnepeljünk együtt a Summer Game Festet és az azt övező előadásokat!

Idén is hiába vártunk az E3 visszatérését, de sebaj, Geoff Keighley nyári műsorában minden évben megbízhatunk! Habár a Summer Game Fest 2023-as nyitóceremóniájára csak csütörtök este kerül sor, a streamelt konferenciák időszaka már javában megkezdődött, kezdve az Indie Live Expóval és a PlayStation Showcase-szel. Műsort tartott már a Games Workshop, a Marvelous! és a Meta is, a későbbiekben pedig olyan nagy előadásokra számíthatunk, mint az Xbox és Starfield Showcase, a Ubisoft Forward, a PC Gaming Show és a Devolver Direct - hogy csak néhányat említsünk.

Lesz anyag bőven, követni is nehéz lesz a sok hírt és közvetítést, épp ezért idén is igyekszünk hasznosak lenni: létrehoztuk a dedikált Summer Game Fest 2023-as aloldalunkat, ahol egy helyen megtaláljátok majd az összes eseményt és a hozzájuk kapcsolódó bejelentéseket. Az aloldalt bármikor eléritek a főoldalunk jobb felső sarkában lévő gombon, illetve az eseményhez kapcsolódó hírek alatti felhíváson keresztül.

Reméljük, hogy rengeteg izgalmas hírt és bejelentést oszthatunk meg veletek a következő pár hét folyamán. Jó böngészést és jó szórakozást!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...