SGF 2023: 25 percen át szivárog a The Crew Motorfest

  • Írta: szlav
  • 2023. június 5.
  • Korai verzió
Link másolása
Valószínűleg nem örül neki a Ubisoft, hogy egy héttel a nyári bemutatójuk előtt kiszivárgott a The Crew Motorfest 25 percnyi játékmenete.

Arra mérget vehetünk, hogy jövő hétfőn, a Ubisoft Forward adásán színpadra kerül a The Crew Motorfest, a szivárogtatók azonban ezúttal sem bírtak magukkal. A mai napon több mint két órányi nyers játékmenet került fel az internetre a nyílt világú autós címből, és habár ennek javát azóta már törölték, egy "rövidebb", 25 perces klip még mindig megtalálható, ha jó helyen keresi az ember.

A Ubisoft Ivory Tower fejlesztése a szóbeszéd szerint eredetileg a The Crew 2 expanziójának készült, végül azonban akkorára nőtt, hogy egy teljes önálló cím lett belőle. A Motorfest alcímmel érkező, spin-offnak is felfogható versenyjáték Hawaii trópusi szigeteire hívja az adrenalinfüggőket. Az eddigi infók szerint egy jóval letisztultabb, fókuszáltabb játékkal lesz dolgunk, hiszen repülős- és csónakversenyek ezúttal nem lesznek, csakis autós mókázás aszfalton és terepen.

A Ubisoft Forward egy hét múlva, azaz június 19-én, magyar idő szerint este 19:00-kor kerül megrendezésre. Ekkor biztosan újra láthatjuk majd a The Crew Motorfestet is... hivatalos forrásból.

Ez a hír a Summer Game Fest-közvetítésünk része. Ha lemaradtál valamiről, irány az aloldalunk, ahol egy helyen találod meg az összes bejelentést és látnivalót az eseményről!

1.
1.
Zisten
"...repülős- és csónakversenyek ezúttal nem lesznek..."

Érdekes, mert én a bétában vezettem mindkettőt.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...