Átlépte a 10 milliós eladott darabszámot a Dead Cells

  • Írta: zoenn
  • 2023. június 6.
  • Hír
Link másolása
Nem rossz teljesítmény és indie roguelike-tól, nem igaz? A fejlesztő a minap újságolta el ezt a jelentős mérföldkövet, és egyben megígérte, hogy legalább 2025-ig érkeznek frissítések a Dead Cellshez.

A Dead Cells 2017-ben jelent meg, azóta szinte minden létező platformra kiadták. Hat év alatt 34 ingyenes frissítést kapott és számos crossover tartalommal büszkélkedhet, aminek meg is lett a jutalma: a játék átlépte a 10 millió eladott darabszámot - jelentette be a Motion Twin csapata.

A legnagyobb siker a fizetős Return to Castlevania csomag volt márciusban, ami jól is fogyott, és a visszajelzések is nagyon pozitívak voltak róla a Steamen. A stúdió nem is változtat nagyon a jól bevált recepten, számos ötlettel és új módokkal kísérleteznek a jövőt tekintve. Jó hír, hogy a Dead Cells legalább két évig, azaz 2025-ig további frissítéseket kap majd, a csapat tehát nem hagyja parlagon a rajongókat.

Ráadásul a múlt hónapban kalapozták össze a pénzt a  Dead Cells: The Rogue-Lite társasjátékra is, amihez mindössze 13 perc kellett.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...