SGF 2023: Hamarosan bejelenthetik a Starfield Xbox kontrollert és headsetet

Link másolása
A Microsoft valószínűleg a közelgő Xbox Games Showcase során jelenti be a Starfield témájú Xbox vezeték nélküli kontrollert és headsetet.

A Bethesda sokat halogatott, sci-fi szerepjátéka, a Starfield egyelőre még mindig a szeptember 6-ai megjelenés mellett maradt, reméljük, hogy most már ez lesz a végleges. Mindenesetre néhány Twitteren kiszivárgott fotó és információ szerint annyira biztos ez a dátum, hogy még egy Starfield tematikájú vezeték nélküli kontrollert és headsetet is a piacra dobnak a készítők. Csak hogy teljes legyen a csillagközi játékélmény! 

A legutóbbi szivárgások szerint viszont az is kiderült, hogy mikor kerülnek be a boltok polcaira ezek a fehér, sci-fi stílusú, szivárvány mintás eszközök. A szivárogtató billbil-kun szerint a június 12-én tartott Xbox Games Showcase műsorán lesznek porondon a már beharangozott eszközök. Sőt, azt is hozzátette, hogy valószínűleg attól a pillanattól már meg is lehet őket majd vásárolni. 

Ne feledd: az Xbox Games Showcase 2023. június 11-én, vasárnap este 19:00-kor kezdődik!

Ez a hír a Summer Game Fest-közvetítésünk része. Ha lemaradtál valamiről, irány az aloldalunk, ahol egy helyen találod meg az összes bejelentést és látnivalót az eseményről!

4.
4.
crytek
#2: Marketing ma az a dolog ami egy fejlesztés alatt álló játéknál a leglcsóbb dolog lehetne ha értelmesen használnák. De hát a cégek nem bíznak kicsit sem magukban sem pedig a termékben amire akár 100+ millát is rálocsolnak csakhogy egy nyüves tömbház falára ki legyen plakátólva , léghajó húzza, metron oldalán legyen, stb...

Ami jó és ezt látni egy game-en már e feljesztés korai fáziásban elterjed a hire és ahol venni fogják elég oda promozni ami filléres tétel. De mondom ezek nem tudják mi a jó és mi a szájhagyomán utján terjedés emiatt mindent telekúrnak mindennel. Pl a Redfall ami reklámok kapott ha azt valaki megnézi és a game-re költi lehet nem szerepelt volna úgy le mint ahogy :)
3.
3.
Kamukaze
#1: Így már csak érthető a számodra is.
2.
2.
Doomsayer
#1: A marketing olyan vállalati tevékenység, amely elemzi a piacot, meghatározza az eladni kívánt termékeket és szolgáltatásokat, megismerteti azokat a fogyasztókkal, valamint kialakítja az árakat, megszervezi az értékesítést, és befolyásolja a vásárlókat.
1.
1.
crytek
Nagyon nyomják ,de mire nem is értem..
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...