E3 2007: Itt az új Metal Gear Solid 4 trailer

  • Írta: tjames
  • 2007. július 12.
  • Hír
Megérkezett a tegnap esti Sony konferencián bemutatott Metal Gear Solid 4 trailer végre rendes minőségben is - a videó a játék motorjával készült.
Megérkezett a tegnap esti Sony konferencián bemutatott Metal Gear Solid 4 trailer végre rendes minőségben is - a videó a játék motorjával készült.A kiadó Konami bár kételkedik ebben, Hideo Kojima mester tegnap kijelentette, hogy a cím továbbra is PlayStation 3-exkluzív lesz. A minőség az ígéretek szerint a régi marad, az új hat perces trailer pedig mindezt alá is támasztja. A játék viszont késni fog, megjelenése jövőre várható.
4.
rafik
Korábban láttam egy trailert a játékról.Nagyon tetszett.Battlefield2 nem csak a "strucc" robotok ellen kell küzdeni...Király a játék, remélem akkor 360-ra is megjeleneik...
2.
huszti
battlefield2: a metal gear sorozatból nem lehet kiábrándulni :P egyszerűen olyan jó, hogy ha nem tetszik is és kipróbálod se bírod abbahagyni
1.
battlefield2
bár nem jáccotam még a metal gear solidal de eddig azthitem olyasmi mint a splinter cell de amint meglátam azokat a STRUC robotokat kiábrándultam a játékobl.... azthitem komoly lesz. nekem nem teccikk..

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...