SGF 2023: Kiszivárgott két Persona-játék bejelentése

  • Írta: pandaril
  • 2023. június 9.
  • Pletyka
Link másolása
Rajongók szúrták ki, hogy a fejlesztő Atlus Instagram-oldalára felkerült két játék trailere is, ezeket azóta eltávolították, de a rajongók persze szemfülesek voltak és feltöltötték YouTube-ra.

Valami történhetett az Atlus háza táján, hogy az Xbox Showcase előtt pár nappal közzétették két játék trailerét is. Már nem elérhető az oldalukon egyik sem, amit azt jelenti, hogy bizony valaki hibázott. Az internetről pedig nehéz eltüntetni dolgokat, így a rajongók is egyből lecsaptak a két videóra, és fel is töltötték őket YouTube-ra.

Az egyik a Persona 5 spin-off játéka lesz, ami a Tactica alcímet viseli, és egy négyzethálós taktikai harcrendszerrel operál kaland lesz. A játék november 17-én jelenik meg Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re és PC-re, és a megjelenés napján elérhető lesz az Xbox Game Passben is.

A másik, várhatóan sokkal nagyobb ovációt kiváltó játék a Persona 3 remake-je, a Persona 3 Reload, ami látszólag az ötödik rész motorját és grafikáját fogja használni. A felújított harmadik rész 2024 elején érkezik, szintén Xbox One, Xbox Series X/S konzolokra és PC-re, és szintén a Game Pass kínálatába fog bekerülni a megjelenés napján.

Mivel mindkettő videó gyakorlatilag szivárogtatás, ezért érdemes fenntartásokkal kezelni a látottakat, azonban nagyon valószínű, hogy a június 11-én megrendezésre kerülő Xbox Games Showcase-en is ott lesz ez a két játék, ahol remélhetőleg még többet fogunk megtudni róluk.

Ez a hír a Summer Game Fest-közvetítésünk része. Ha lemaradtál valamiről, irány az aloldalunk, ahol egy helyen találod meg az összes bejelentést és látnivalót az eseményről!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...