SGF 2023: Ezt hozta az idei Devolver Direct

  • Írta: pandaril
  • 2023. június 9.
  • Bejelentés
Link másolása
Az indie kiadó műsora idén nem tobzódott bejelentésekben, ellenben mindegyik cím érdekesnek ígérkezik. Lássuk, mit mutattak be tegnap este az showcase-ben!

A Devolver Digital műsorában összesen csak négy játékot mutattak be, azonban a műsor sztárja Volvy volt, aki "ismét" megígérte, hogy A.I.-val, procedurális algoritmusokkal és gépi tanulással fog majd játékokat készíteni, emberi közreműködés nélkül. Szerencsére a bejelentések ténye komoly, így az alábbi játékok érkezésére tényleg számíthatunk majd. 

Baby Steps

A szó legszorosabb értelmében vett sétaszimulátorban karakterünk lábait mi magunk irányítjuk, a feladatunk pedig nem kevesebb, mint megtanulni járni és átkelni a hegyeken. A dolgot nehezítik a terep adottságai, azonban a trailer alapján is egyértelmű, hogy itt még a kudarc is szórakoztató lesz. A játék 2024-ben jelenik meg, egyelőre PlayStation 5-re és PC-re van beígérve.

Human Fall Flat 2

A vicces fizikai puzzle játék folytatása még bőven fejlesztés alatt áll, így megjelenési dátumról vagy időablakról sem beszélhetünk, azonban várjuk szeretettel ezt az agyament játékot! Steamen már kívánságlistára is tehetjük.

The Talos Priciple 2

A Croteam 2014-es játékának folytatását még az idén tervezi megjelentetni a Devolver Digital, most pedig egy kis játékmeneti ízelítőt is kaptunk hozzá. A filozofikus puzzlejáték látványra és hangulatra is élvezetes alkotásnak ígérkezik, kár, hogy pontos megjelenési dátumot még nem kapot. A The Talos Principle Xbox Series X/S-re, PlayStation 5-re és PC-re fog megjelenni.

Wizard With A Gun

A tavaly hivatalosan is bejelentett játékhoz végre játékmeneti előzetest is kaptunk. A co-op túlélős, kraftolós, bázisépítős kaland egy széttört, a káosz uralta világba kalauzol el minket. Célunk túlélni a lehetetlen körülmények között és egy biztonságos menedéket felépíteni magunknak és társainknak. A játék PC-re, PlayStation 5-re és Xbox Series X/S-re fog megjelenni még az idén, azonban PC-n már játszható az egyjátékos demó!

Ezt hozta tehát a Devolver Direct. A teljes műsort az alábbi lejátszóablakban nézhetitek vissza vágatlanül:

Ez a hír a Summer Game Fest-közvetítésünk része. Ha lemaradtál valamiről, irány az aloldalunk, ahol egy helyen találod meg az összes bejelentést és látnivalót az eseményről!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...