Az angolok sajátos módon ünneplik a The Witcher harmadik évadát

  • Írta: Nyuszcica
  • 2023. június 9.
  • Cooltúra
Link másolása
A Netflix interaktív labirintussal és egy fagylaltos furgonnal ünnepli a The Witcher harmadik évadát az Egyesült Királyságban.

Mindenki nyári lázban ég, úgy tűnik a Netflix is, mivel igencsak furcsa marketingkampányt indított az egyik legismertebb sorozatának. Többek között a Summer Game Fest 2023-as műsorán is megjelent a The Witcher harmadik évada, ugyanis a showcase-en bemutatták a legújabb trailert. Ebben az előzetesben többek között azt is láthatjuk, ahogy a Witcher hősei egy labirintusban menekülnek. Ezen felbuzdulva a Netflix egy interaktív labirintust épített a sorozat rajongóinak, de ez nem minden! Az Egyesült Királyságban található exkluzív élményt kiegészíti egy fagylaltos furgon körűtja is.

Maga a labirintus június 29. és július 2. között ingyenesen látogatható Londonban, vagyis a The Witcher 3. évadának 1-5. epizódjának a premierjével egy időben lesz elérhető. A lényeg, tehát a fagylaltkocsi, június és július folyamán 15 angliai, skóciai, walesi és észak-írországi városban fog turnézni.

Nem tudni, hogy a Netflix marketingcsapatának hogyan jutott eszébe a fagylalt, de az biztos, hogy emlékezetes a kampány. 

2.
2.
C0m1n65un
"június 29. és július 2. között ingyenesen látogatható Londonban, vagyis a The Witcher 3. évadának 1-5. epizódjának a premierjével egy időben"

Most lehet, hogy hülyeséget kérdezek, de a harmadik évad nem egyben fog kijönni, mint az eddigiek?
Ez nekem most teljesen új. A Netflix ilyet nem szokott csinálni.
1.
1.
Shao Kahn
Azt hittem azzal ünneplik, hogy a rendezőt meg a producert meglincselik. Mert ugye a sorozat vacak.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...