SGF 2023: Negatív fogadtatásban részesült az új Prince of Persia bejelentése

  • Írta: Nyuszcica
  • 2023. június 9.
  • Érdekesség
Link másolása
A Summer Game Fest tegnapi műsorán bejelentették a legújabb Prince of Persia-játékot, azonban úgy néz ki, hogy a rajongók nem látják szívesen.

A Ubisoft tegnap éjszaka a Summer Game Fest showcase műsorán lerántotta a leplet a Prince of Persia-franchise legújabb játékáról, a The Lost Crownról. Bár valóban nem erre a 2D-s kalandra vágytak a videójáték-sorozat rajongói, azért nem annyira borzasztó, mint amennyire a Youtube-on kapott értékelése mutatja. Az nem teljesen világos, hogy miért kapott ennyire negatív visszhangot a játék, hiszen a rajzfilmes látványával és akrobatikus harcjeleneteivel megvan a maga varázsa. 

Ezekhez hasonló kommentekkel van tele az internet: "Wow, elképesztő játék! Most mutassátok meg nekünk a Prince of Persia-t." vagy "Alig várom, hogy ez megjelenjen PS2-re." Ezek mellett számos negatív hozzászólás érkezett a trailer alatt hallható rap zene miatt is. 

Az oldalnézet és a furcsa zene vajon tényleg ennyire rossz benyomást kelthet? 

A Ubisoft elmondása szerint a Prince of Persia: The Lost Crown videójátékról többet is megtudhatunk majd a június 12-én megrendezett Ubisoft Forward előadásán.

Ez a hír a Summer Game Fest-közvetítésünk része. Ha lemaradtál valamiről, irány az aloldalunk, ahol egy helyen találod meg az összes bejelentést és látnivalót az eseményről!

23.
23.
hedzsooo
#12: Hat az elegge egyertelmu hogy itt csak a franchise milkelese menne a Ubi reszerol, mert amugy elegge "low-effort" a cucc bar trendinek azert igyekszik nagyon trendi lenni, az is lesut rola
22.
22.
hedzsooo
Lehet h 1ebkent jo is lenne ez a jatek 1nek, csak hivhatnak ugye egeszen masnak is, PoP helyett... -__-
21.
21.
delphijos
#20: Én nem “oltottam” senkit, de aki azt mondja erre hogy ps2 grafika, az igenis megérdemli hogy kiröhögje az ember. Akinek nem jön be, nekem nem fáj, ugyanakkor ha már a a karakter, arról se lehet elfeledkezni, hogy nagy valószínűséggel hogy ma már nem az a célközönség aki az elsővel is játszott. De amúgy meg fenntartom hogy a “rajongók” ma már MINDENÉRT sírnak. Ha nem változtatnak azért, ha igen, azért.
20.
20.
sasncore
#16: Design, idegen a szériától. Hogy néz máán ki? A karaktert figyeld, mások oltása helyett. Pedig új néven, spin off ként, még teljesen rendben is lehetnének. (mobilra)
Ez jut rólatok eszembe:
https://www.youtube.com/watch?v=CiSyKO6QMRU
19.
19.
sasncore
#4: 'Yaneztegnap, 19:05
válasz erre
Szerintem rendben van. Egyszeri kitolásnak tökéletes lesz.'

Majd ha ezt a raszta szart kitoltad, Crytek a csóró alád éll és kihalássza a pöce gödörből bundléban.
18.
18.
Heldengeist
#17: Nekem nagyon sok minden jó. Amit a nagy, főleg nagy nyugati kiadók csinálnak, az általában egyre kevésbé és ezekről szól a legtöbb hír, de ettől még nagyon sok dolog nagyon jó nekem. Ez a nulla hangulatú threndy fortnite grafikás szar mondjuk pont nem.
17.
17.
delphijos
#13: Ugyan már. Neked se jó soha semmi. Azért mert nem csili-vili 6D, igenis jól néz ki:
16.
16.
delphijos
#2: Na, most full egyetértek veled. Ezek nem rajongók. Aki a PS2-es kommentet írta, fogadok hogy nem látott ps2-es játékot. Csak nagyot akart mondani. Ezek nem “rajongók”…. Szerintem is rendben van ez, bár a zene szerintem se illett hozzá, de a játékban úgyse ez lesz.
15.
15.
zoli12i
Majd GP-be jó lesz és ez mindent el is árul.
14.
14.
Low Noise
Biztos TPS-t vártak, nekem tetszik, ki fogom próbálni, aztán ha jön a remake azt is.
13.
13.
Heldengeist
#12: A 2008-as Prince of Persia is nagyszerű lett. Minden tekintetben felveszi a versenyt a SoT trilógia legjobb részével. Ez viszont borzasztóan néz ki és a jó Prince játékok keleties stílusú zenéje sem fog rajta hangulat szempontjából segíteni.

Szerk. Most néztem meg a trailer like-jait.
https://i.ibb.co/RBfvPdj/Screenshot-from-2023-06-09-21-59-11.png

Legalább ebben nem csalódtam :D
12.
12.
Nate Hope
Igazából semmit sem várok már a szériától, ennek a játéknak az előzetesét nézve is fogtam a fejem, de hozzá kell tenni, a Sands of Time-trilógia korszaka már lezárult. Szép volt, jó volt, ennyi volt, készült három durvajó game, azokat még ma is bármikor elő lehet venni, minden további csak felesleges erőlködés. Persze jól is lehetne ezt csinálni, de az Ubi láthatóan nem akar sok energiát, időt és pénzt belefeccölni.
11.
11.
C0m1n65un
Ez a rap zene tényleg szörnyű választás volt (egy olyat kellett volna alárakni, aminek az alapja kicsi keletiesebb hangulatú), de a nagyobb probléma szerintem, hogy látvány alapján már-már túlontúl trendi akar lenni. Sajnos egyelőre túl sterilnek, túl giccsesnek, túl erőltetettnek, izzadságszagúnak tűnik. Ráadásul a látottak alapján ez inkább egy két dimenziós God of War, mintsem Prince of Persia, de őszintén remélem, hogy végül rám cáfol, mert jó lenne méltó módon visszatérni Perzsiába.
10.
10.
suresz
a trailer zene nagyon rossz tényleg!
9.
9.
Br1sk
Szerintem teljesen rendben van a játék és a karakter is. Az meg hihetetlne hogy nem érti senki hogy a rap zene a trailer zenéje. Arra való hogy felhypoljon izgalomba hozzon. És teszi is. Gameplay közben nyilván oda illő perzsa zene lesz. Ez mindig így van.
8.
8.
coderman
Csodalkozunk rajta? Fuckboy of persia, rap zene, minden pont kipipalva hogy egyek a 13 evesek. Piac kutatas 5-os, jatek 1-es.
7.
7.
Aborg

A regi Prince varazsa a mozgasaban volt. Az elethu mozgasaban. Nem az a baj hogy ez az uj jatek 2D, hanem hogy nem tiszteli a nagy ost. Meg se probalja hozni azt a hanglatot. Ennek egy sokkal lassub, jobb mozgasu, perzsa zeneju jateknak kellett volna lenni. Hangulatot epiteni, nem agyament akciot.
6.
6.
markoci555
már kezdem megszokni, hogy minden második cucc alá ilyesmi zenét raknak bele, attól függetlenül, hogy éppen mennyire illik, vagy nem a videó alá... ha ezt zabálják a fiatalok
5.
5.
crytek
Közben 1 hétig ingyen van az uplay +... Far Cry 6 le is lesz tolva.
4.
4.
Yanez
Szerintem rendben van. Egyszeri kitolásnak tökéletes lesz.
3.
3.
Heldengeist
"nem erre a 2D-s kalandra vágytak a videójáték-sorozat rajongói"

Én nagyon nagy rajongója vagyok a sorozatnak és leginkább arra vágyom, hogy az Ubisoft ne nyúljon hozzá többet. Jobb, ha a sorozat méltósággal hal meg, minthogy elkurvuljon, mint sok másik.
2.
2.
crytek
Rajongók... Rinyagépek inkább. Teljesen rendben van a cucc
1.
1.
sumblinker
Ez a gettó-rasztahaj valami rettenetes.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...