SGF 2023: Több mint 600 járgánnyal jön a The Crew Motorfest

  • Írta: sirdani
  • 2023. június 12.
  • Videó
Link másolása
Vadonatúj előzetest, temérdek járgányt és rengeteg friss információt hozott a The Crew Motorfest számára a Ubisoft mai műsora, és még egy bétáról is lerántották a leplet, mely jövő hónapban lesz esedékes.

Az biztos, hogy a hawaii O’ahu sziget még mindig remekül fest, Honolulu utcái és a vulkánok oldalán futó off-road versenypályák pedig mintha csak egybefűznék az utóbbi évek Forza: Horizon és Need for Speed alkotásait. A járgányok terén egészen biztosan, hogy a francia kiadónak nem lesz lemaradása, a rajt pillanatában ugyanis 610 járgánnyal vághatunk majd neki a tengerpartnak, az őserdőknek és a sziklás hegyvidéknek.

A csúcs-modern verdák mellett a motorsportok szerelmeseinek és a veterán autók rajongóinak sem lesz okuk a panaszra, a Lamborghini Revuelto-tól kezdve a Cadillac Eldorado-ig mindenféle négykerekűvel koccanhatunk majd, legyen szó akár az '50-es, '60-as, '70-es vagy '80-as évekről.

Azoknak is van egy jó hírünk, akik már tűkön ülnek, és úgy érzik, nem bírják kivárni a szeptemberi megjelenést: július 21-től kezdődően három napon át tart majd a zárt béta, melyre az alábbi oldalon lehet feliratkozni.

A The Crew Motorfest végleges verziója szeptember 14-én rajtol el PlayStation 4-en és 5-ön, Xbox Series One-on és X/S-en, valamint PC-n. A játék Gold és Ultimate Edition vásárlóinak (és az ubisoftos előfizetőknek) pedig három nappal korábban, már szeptember 11-től lehetőségük lesz bőgetni a virtuális járgányaikat.

Ez a hír a Summer Game Fest-közvetítésünk része. Ha lemaradtál valamiről, irány az aloldalunk, ahol egy helyen találod meg az összes bejelentést és látnivalót az eseményről!

1.
1.
TotoGM
Ez továbbra sem O'ahu! A pálya méreténél rontották (nagyon) el. Egyébként mindenben jobb lett volna, mint a TDU.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...