E3 2007: Lezajlott a Konami konferenciája is

  • Írta: fojesz
  • 2007. július 12.
  • Hír
Link másolása
A Sony, a Microsoft és a Nintendo konferenciája után lezajlott a Konami sajtótájékoztatója is, ahol a Silent Hill 5 bejelentése mellett Kojima mester is szólt pár szót.
A Sony, a Microsoft és a Nintendo konferenciája után lezajlott a Konami sajtótájékoztatója is, ahol a Silent Hill 5 bejelentése mellett Kojima mester is szólt pár szót.

Az eseményt Anthony Krause, a cég marketingese nyitotta meg beszédével, aki számos exkluzív cím bejelentésének ígéretével hozta izgalomba a közönséget. Lerántották a leplet a PS2-re készülő Dance Dance Revolution Supernova 2-ről, az X360-as DDR Universe 2-ről és a Wii-n először bemutatkozó DDR Hottest Party-ról. Örültünk, azonban a meglepi nem jött össze, hiszen korábbról már tudtunk a játékok kovácsolódásáról.

A továbbiakban is ismert játékok bemutatói következtek: szó esett a DS-exkluzív Contra 4-ről, a PSP-re érkező Castlevania: Dracula X Chronicles-ről és a Silent Hill Origins-ről. Bemutatásra került a Wii-s Dewy's Adventure, a PS3-as Metal Gear Solid 4, továbbá a Hellboy, melynek megjelenése PSP-re, PS3-ra és X360-ra várható. A sort a kizárólag Wii-re érkezők Fishing Master zárta.




Kezdett alábbhagyni a lelkesedés, ám a kiadó bemutatta a Silent Hill ötödik részét. Bár a játék készültéről tudunk már két éve, mégis fellélegeztünk, hogy "most már biztosan jön". Mint azt Daks kolléga bejelentésében olvashatjátok: az új részben "Alex Shepherd veterán háborús hőst kell majd irányítanunk, aki öccse, Joshua eltűnése után nyomoz, és téved Silent Hill városába."


A konferenciát Hideo Kojima, a Metal Gear Solid-sorozat atyjának beszéde zárta. A mester elmondta - immáron angolul -, hogy sok barátja mondta, hogy ne jöjjön el az idei - átalakított - E3-ra, ő azonban mégis eljött, mert imádja ezt a kiállítást. De most nem tetszik neki: "Remélem, jövőre viszontlátom azt az E3-at, amit én szeretek." A vastaps után levetítették az MGS 4 trailerét, majd a tájékoztató befejeződött.
8.
8.
felegyi
Ebből a videóból aztán sokat tudtam ám meg!!!Még több ilyet!!
7.
7.
asadasad22
Silent Hill Origins állat lesz!
6.
6.
tjames
tudom hogy kisebb lett. csakúgy mint a felhozataluk. ez nem tetszett neki :)

Amúgy tényleg nemtom miért volt gáz hogy "nagy" volt már a rendezvény. Jó-jó értem hogy így a kis cégek kiszorultak, vagy eltörpültek a multik mellett.
5.
5.
fojesz
Tjames: az E3-at idén nagyon lekicsinyítették és sokkal hivatalosabb formát adtak neki. Ez nem jön be neki.
4.
4.
user1
Ajánlom nekik hogy pc -re is hozzák ki a programot, mert ezen a gépen is óriási népszerűségnek örvend. Eddig csak a harmadik rész okozott némi csalódást, de azért nem nevezném rossznak azt sem.
3.
3.
user1
Kicsit azért csalódott vagyok. Szerettem volna többet látni a silent hill 5 -ből. Olyan rémhírek is keringtek a neten, hogy nem a japán részleg fogja készíteni a programot, hanem az amerikai. Nem tudom ők vajon mennyire lesznek képesek utánozni azt a stílust, amit az emberek elvárnak, illetve hogy vajon megtartják -e a zeneszerző akira yamaoka -t (a hangokért is ő felel, és eddig csak egyszer hibázott a silent hill 4 böfögős nővérkéivel, bár az sem volt olyan hatalmas baki) , aki nélkül szerintem nem is érdemes elkezdeni az egészet.....
2.
2.
gel00
Nem igazán fut a szekér a Konami háza táján! :(
1.
1.
tjames
Miben más ez a kiállítás mit szerette volna? Kevesebb cuccal jöttek és kisebb volt irántuk az érdeklődés?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...