E3 2007: Silent Hill 5 bejelentés képekkel

  • Írta: Daks
  • 2007. július 12.
  • Bejelentés
Link másolása
A Konami végre bejelentette a 2005. óta pletykált Silent Hill 5-öt. A játék Playstation 3 és Xbox 360 konzolokra készül, megjelenése 2008-ban lesz esedékes.
A Konami végre bejelentette a 2005. óta pletykált Silent Hill 5-öt. A játék Playstation 3 és Xbox 360 konzolokra készül, megjelenése 2008-ban lesz esedékes.

Az ötödik Silent Hill-ben Alex Shepherd veterán háborús hőst kell majd irányítanunk, aki öccse, Joshua eltűnése után nyomoz, és téved Silent Hill városába. Az új részben rengeteg új szörny mutatkozik be, sőt főhősünktől sem áll majd távol a kiképzésen elsajátított önvédelmi praktikák használata. Lesz HD grafika, új zene, továbbá még több horror, vér, félelem és reszketés.
5.
5.
ver1206
Szerintem az 1. rész legütősebb az összes rész közül.Miért?? Mert még most se tudom elfelejteni azt az érzést (félelmet) izgalmat amit kkor éreztem mikor főhősbőrébe bújva az iskolában bolyongtam vagy a kórházbn de még sorolhatnám a pályákat de fölösleges mert biztos mindenki játszott már vele fanok közül ki pedig nem az szerezzen be egy ps1-et és játsza ki igaz a grafikán van némi kivetnivaló de kmeraállások és a helyszionek meg sztori az sztem makulátlan:D ( annyira félelmetes hogy az egész testem beleremegett mikor játszottam vele és mikor bátyámnak megmutattam egy este röhögve vette kezébe és egy résznél úgy megijedt hogy ordított egy nagot és eldobta a joyt és kikapcsolta játékot nem vicc) sokan azt mondják hogy a 2.rész legjobb de szerintem annyira nem sikerült jól kicsit laposnk tartottam akárcsak 4. részt de azmég a 2-nél is roszabb lett ngyon gáz.Nekem z 1. rész után 3. a favorit sztem jó kis rész kijátszottm már eg jó párszor kb 9-10 X . De mi a lényeg : ngyon várom már következő részt és remélem lesznek benne újjítások :D sziasztok Atesz
4.
4.
air 2
Most nyomtam végig nemrég a 3-4et,de azt kell mondanom elvesztette a varázsát a sorozat.
3.
3.
zarándok
Nem hiszem, hogy a Silent Hill-nek valaha is az lett volna a feladata, hogy grafikailag elkápráztasson minket... valószínűleg a játék olyan lesz, hogy nagyon.
2.
2.
Glek
Hát nem egy Crysis, de azért tűrhető... Kiprószáljuk :)
1.
1.
gel00
Mik ezek a vacakképek! Ez vár 2008ban minket????
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...