E3 2007: Activision konferencia - mi ott voltunk

  • Írta: fojesz
  • 2007. július 12.
  • Hír
Link másolása
Az Activision is tartott konferenciát, de még milyet! A tájékoztatón részt vett maga Tony Hawk, Stan Lee, Slash és Hank Hearsy alezredes is.
Az Activision is tartott konferenciát, de még milyet! A tájékoztatón részt vett maga Tony Hawk, Stan Lee, Slash és Hank Hearsy alezredes is.

    

A konferenciát Jamie Kennedy amerikai mókamester vezényelte, aki bár szórakoztatni akart, szánalmas vicceivel eléggé rossz hatást ért el a közönségnél: a nézők minden egyes percet áldottak, amikor nem Kennedy kapta meg a beszélés lehetőségét. Első jelentősebb szereplője az eseménynek Robin Kamiznski, a cég vezetője, aki elmondta, hogy a jövőben több next-gen játékuk megjelenési utáni támogatását tervezik, így hatalmas rajongótábort szerezve egy-egy címnek. Robin örült a PS3-árcsökkentésnek, s rendkívül imponál neki a Nintendo DS és a Wii.



Elsőként a Tony Hawk's Proving Ground került bemutatásra, a játékról a fejlesztő Neversoft munkatársa, Brian Bright beszélt. (Itt hangzott el Kennedy egyik remek vicce, miszerint a Neversoft - "Sosempuha" - egy viagra márka lesz a jövőben.) Az új gördeszkás agymenésben egy feltörekvő srácot alakítunk, aki egy senkiből a játék során világsztárrá válik. Időközben megérkezett a színpadra maga Tony Hawk is, aki elmesélte hogy végre az igazi gördeszkás életstílus is megjelenik majd a Proving Groundban.



Ezután szó esett a Jerry Seinfeld új filmjének, a Bee Movie-nak adaptációjáról: Mike Ward, az Activision egyik munkatársa vázolta a történetet, miszerint Barry, a méh megunja az állandó robotot és elmegy kalandozni a városba. A cucc a Dreamworks közreműködésével készül, s Xbox 360-on közel úgy néz ki, mint maga az animációs film! Ezután következett az Enemy Territory: Quake Wars, melyet az egyik főfejlesztő Paul Wedgewood mutatott be. A játékot Xbox 360-on prezentálták, először a sorozat történelmében: megnyugtathatunk mindenkit, a játék százszor jobban nézki mint az X360-as Quake 4.



Hivatalosan is bejelentették ezután a Spider-Man: Friend or Foe című akciójátékot, melyről a délelőtt folyamán már olvashattatok itt, a Gamekapcson - irány a játék adatlapja, ellenőrizzétek! A premier után derült ki, hogy Stan Lee, a Pókember-képregények atyja, ott ül a közönség soraiban. Hatalmas taps fogadta. Majd színpadra lépett Hank Hearsy alezredes és beszélt egy keveset a Call of Duty negyedik részéről. (Mellesleg pedig mindenki örömére lenyomatott húsz fekvőt Kennedy-vel. :)) Bemutatásra került a Microsoft konferencián látott trailer ismét, továbbá szóba került a közelgő bétateszt is.



A konferenciát a Guitar Hero III: Legends of Rock bemutató zárta. Az Activision ide is tartogatott egy hírességet, méghozzá Slash-t, a Guns & Roses és a Velvet Revolver gitárosát. Slash az új Guitar Hero reklámarca lesz, lazasága jeléül pedig még egy cigire is rágyújtott, míg Kennedy-vel beszélgetett. A közönség imádta. Mi is. :)
3.
3.
wasaby44
lol Stan Lee azért ült ott hogy megtapsolják? :)

Hány éves már vagy 80?
2.
2.
Domasi
nem képzelődsz, tényleg lesz X360-as Quake Wars
1.
1.
felegyi
Képzelődöm?Ténleg lesz Xbox360-ra a Quake Wars?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...