Guitar Hero III: Legends of Rock

A Guitar Hero sorozat harmadik része, ezúttal már PC, PS2, Playstation 3, Nintendo Wii és Xbox 360 konzolokra is. Nagyon kemény anyag, érdemes egyszer kipróbálni!
1642681848

Visszatérhet a Guitar Hero és a Skylanders?

Az Activision Blizzard vezetője, Bobby Kotick szerint a Microsoftnak megvannak a gyártási kapacitásai ahhoz, hogy ismét visszatérhessen a Guitar Hero-sorozat és a Skylanders.
1428940800

Holnap mutatkozik be az új Guitar Hero

Sűrűsödik az Activision naptára, a kiadó holnap fogja lerántani a leplet a Guitar Hero-sorozat következő fejezetéről. Ezt persze ő még nem árulta el ilyen konkrétan, de az új teaser eléggé egyértelműen utalgat rá.
1427132160

Áprilisban mutatkozhat be az új Guitar Hero

A legfrissebb hírek szerint még az E3-at sem kell megvárnunk, az Activision áprilisban fogja bemutatni az utóbbi években pihenőre küldött Guitar Hero-sorozat soron következő részét.
1424797218

E3 2015: Bejelentik az új Guitar Hero-játékot?

Lapinformációk szerint az Activision a Guitar Hero-széria feltámasztásán dolgozik, ráadásul az Xbox One-ra és PlayStation 4-re szánt új rész bejelentésére már a júniusi E3-on sor kerülhet. Feltámadnak a ritmusjátékok?
1405173600

Nincs többé Neversoft

A májusi híreszteléseknek megfelelően megszűnt a Neversoft, a fejlesztőcsapatot beolvasztják az Infinity Wardba, hogy együtt dolgozzanak tovább a Call of Duty-sorozaton. A srácok gyújtogatással zárták a búcsúbulit.
1399183200

Egyesül az Infinity Ward és a Neversoft

A Tony Hawk- és a Guitar Hero-játékokról ismert Neversoft beolvad az Infinity Wardba, és mostantól feltehetően kizárólag a Call of Duty-sorozatra koncentrál majd. A Neversoft már a Ghosts munkálatait is segítette.
1360605600

Véget ért Axl Rose és az Activision pere

A bíróság ejtette a vádakat az Activisionnel szemben, véget ért a kiadó és a Guns N' Roses frontemberének pere, ami alapvetően abból fakadt, hogy Axl Rose és a zenekar korábbi gitárosa, Slash nem igazán szívlelik egymást.
1325084416

Jövőre új Guitar Hero jelenik meg?

Az elmúlt időszakban jó néhány videojátékokkal foglalkozó honlap számolt be arról, hogy jövőre új Guitar Heroval jelentkezik az Activision - ráadásul a munkáltok annyira előrehaladottak, hogy a ritmusjáték már jövőre a boltokba kerülhet. A felvetésre persze csak pletykaszinten tekintünk.
1316768400

FPS-en dolgoznak a Guitar Hero fejlesztői?

A Neversoft által kiadott álláshirdetések alapján arra lehet következtetni, hogy a Guitar Hero- és Tony Hawk-játékokról elhíresült csapat következő projektje egy FPS lesz. Bár akciójátékot korábban is kaptunk a srácokról, FPS-t még nem fejlesztettek, így mindenképpen kíváncsiak vagyunk rá!
1301060386

A Guitar Hero III az Államok legkeresettebb játéka

Bár a Call of Duty: Black Opsot egyszer már kikiáltottak az Egyesült Államok legkeresettebb játékának, akkor azt az eladott darabszámokra hivatkozva tették, nem pedig a ténylegesen befolyt bevételeket vették figyelembe: ebben a tekintetben még mindig a 2007-ben megjelent Guitar Hero III vezet.