E3 2007: Új World of Warcraft kiegészítés?

  • Írta: fojesz
  • 2007. július 12.
  • Érdekesség
Link másolása
Meglehetősen erős utalást kaptunk arra, hogy hamarosan bejelentésre kerül a következő World of Warcraft-kiegészítés. Persze semmi sem biztos még...
Meglehetősen erős utalást kaptunk arra, hogy hamarosan bejelentésre kerül a következő World of Warcraft-kiegészítés. Persze semmi sem biztos még...

Tavaly a Blizzard azt ígérte, hogy évente egy kiegészítőt terveznek kiadni népszerű MMORPG-jükhöz, a World of Warcraft-hoz - tekintettel a The Burning Crusade idei évre átcsúszott boltokba kerülésére, az idei év kilőve, így ha nagyon jósolgatni akarnánk, akkor a jövő év elejét tippelnénk meg a második kiterjesztés érkezési dátumának.

Akkor hol van a bejelentés? Nos, aggodalomra semmi ok, Paul Della Bitta, a Blizz vezető community menedzsere ugyanis kikotyogta, hogy néhány hónapon belül hallani fogunk valamit az új projektről... hacsak már nem a következő hetekben! Ezek után simán el tudjuk képzelni, hogy az úriember az augusztus 3-ai BlizzCon-on történő esetleges bejelentésre utalt. Két éve ugyanis szintén a saját kiállításán leplezte le a csapat a TBC-t.
3.
3.
szutsroland
jah... és ha igazi wow-fan vagy, akkor meg mit érdekel, hogy mennyi? Kerüljön bármibe, akkor is megveszik (bár én nem vagyok oda a wowért)
2.
2.
skiz0
gondolkozzál már kicsit légy szíves, ha bírsz...

Meg MI mennyibe kerül? És ez érdekel téged legjobban? lolmár.. :D

Semmi sincsen bejelentve, és akkor mennyibe kerül? Jó kérdés... :D
1.
1.
Csacso
na ée mennyi be fog kerülni??
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...