Augusztustól egyszerre négyen is játszhatjuk majd a Vampire Survivorst

  • Írta: Nyuszcica
  • 2023. június 22.
  • Letöltés
Link másolása
A Poncle minimalista videójátéka augusztusban gazdagodik egy kooperatív móddal: így egyszerre három barátoddal is tudod majd aprítani az éjszaka teremtményeit!

A Poncle minimalista túlélő RPG-je, a Vampire Survivors idén augusztus 17-én ingyenes frissítésként egy kooperatív móddal gazdagodik. Ezentúl tehát nem magányos móka lesz a túlélés, hanem három barátunkkal karöltve játszhatjuk majd végig a Vampire Survivorst és az összes DLC-jét, azt azonban érdemes tudni, hogy csak couch co-op lesz a móka, online multiplayert nem kapunk.

Ehhez a bejelentéshez a fejlesztők még egy eddig nem látott előzetest is csatoltak, amiben megcsodálhatjuk, hogy milyen a játékmenet, ha egyszerre többen vagyunk a pályán. 

Kukkantsatok is bele a pixeláradatba!  

A Vampire Survivors kooperatív módja 2023. augusztus 17-én érkezik Nintendo Switch, Xbox One, Xbox Series X/S konzolokra és PC-re.

1.
1.
shooter1234
Jó látni hogy végre valaki elvégezte a matekot. Mármint ha az alapjátékból és a nehézségből indulunk ki. Több "Survivor" játékot is kipróbáltam, ebben a legjobb a matek. A fejleszthető dolgok sokat számítanak, és érzed a haladást ezek után, hiába csak pár százalékot dobnak eggyenként.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...