Először mozgásban a Pioneers of Pagonia

  • Írta: zoenn
  • 2023. június 30.
  • Videó
Link másolása
A The Settlers atyjának új városépítő stratégiája közeleg a korai hozzáférés felé, ennek örömére végre igazi gameplay előzetest kaptunk a Pioneers of Pagoniáról. Igen, lesznek vérfarkasok is!

A Pioneers of Pagonia egy vérbeli városépítő anyag bájos rajzfilmes stilussal, pont úgy, ahogy a The Settlerst is megálmodta Volker Wertich. A játékban Pagonia szépséges vidékén hozhatjuk létre saját városállamunkat, termelünk, fejlesztünk, terjeszkedünk és a begyűjtött nyersanyagokból felvirágoztathatjuk az anyaföldet. Erről szól az első gameplay trailer:

Nem mindig találkozunk barátságos lakókkal a véletlenszerűen generált szigeteken, amiket valamilyen kataklizma sújtott. Ilyenek a vérfarkasok is, s bár harc nem szerepel az RTS-ben, a katonai és misztikus egységek egy-egy épülettípushoz köthetők, amik a megfelelő helyre lepakolhatók.

A korai hozzáférésű változat még ebben az évben élesedik. Ebben már 40 különféle épülettípust és 70 árufajtát és gyártási láncot találunk, és persze a kooperatív mód sem hiányozhat majd a kalapból.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...