E3 2007: Újabb NFS: Pro Street látnivaló

  • Írta: rility
  • 2007. július 14.
  • Videó
Link másolása
Az idén ősszel megjelenő Need for Speed: Pro Street-ről csak úgy áramlanak kifele a jobbnál-jobb videók az idei E3 rendezvényről.
Az idén ősszel megjelenő Need for Speed: Pro Street-ről csak úgy áramlanak kifele a jobbnál-jobb videók az idei E3 rendezvényről.


Így van ez most is, hiszen egy ingame jelenetekkel megáldott muvit kaptunk a Gametrailers.com csapatától. A friss látni való elején a játékos bemutatja nekünk az előző részekhez képest igen jól sikerült új füstmodellt, ezek után pedig egy izgalmasnak kevésbé mondható versenynek lehetünk szem-, és fültanúi. A grafika nagyszerűre sikeredett, ahogy ezt a videó is jól tükrözi!
49.
49.
janotka4
biztos jó lesz ez a része is én az összest toltam már a Carbon egy kicsit elkapkodot let de remélem ez a része már jobban oda figyelnek és hoszabb lesz és élvezhetöbb játékmenete lesz reméljük!
48.
48.
Sexi Chris
Szerintem nagyon jo kis jatek lesz,eddig az osszes NFS tök zsir volt szerintem,de azért ez hosszabb lehetne mint a tobbi.
47.
47.
F.Dani
Sztem a Carbon nem egy rossz need for speed...igaz h egy kicsit könnyű meg rövid de legalább onnan folytatták ahol a most wanted befejeződött.És olvastam vhol hogy a prostreet ennek a folytatása miszerint főhősünk felhagy az utcai élettel és kipóbálja magát a profi versenyeken.
46.
46.
gery18
Legalább a kocsit össze lehet annyira törni hogy lefüstöljön?Mert egy kicsit nevetséges hogy 200-al belepukkan a falba és még úgy is úgy megy mint újkorába.
45.
45.
greg24
Találtam egy újabb prostreet videót érdemes megnézni!

Itt található: http://www.gametrailers.com/player/usermovies/86616.html
44.
44.
marionett baba
nos hat a most wanted annyira de annyira j h az mar mar elmondani se lehet(sztem)
43.
43.
marionett baba
NOs en naon szeretem a nfs-eket,es ez mindig igy is lesz.Sztem ez a jatek volt az a aki az elso jateka utan egyre jobbakat es jobbakat gyartott,es mindig fejlodott grafika es elmenyt illetoen.Kedvencem meg mindig a MW de lehet h ez a PS jobb lessz es remelem is.Sztem nagyon jo h mostmar torik az auto mert nagyobb elmeny es latvanyban gazdag.De nem felejetem el azt a baklovest sem amit a carbonnal kovettek el.mit kell ra mondani...hat szar volt na.DE ez nem azt jelenti h ez is az lessz.SOT.gyonyoru latvany a taj es az autok eggyarant.Es gondolj bele milyen udito es poen lessz latni h az ellenfel bukikegy nagyot.Most oszinten ha megnezed ezt az uj videot akkor rajossz h ilyen jo jatek meg nem volt.Az meg mas kerdes ha te tanyalsz egy akkorat.Lenyeg a lenyeg h en nagyon varom!Ja es nagyon teved aki fikazza a jatekot es foleg a MW-et.
41.
41.
gery18
Ez is ugyanolyan szar lesz ,mint a CARBON vagy a MOST WANTED.Majd meglátjátok.
40.
40.
attila65434
mi van nem jön már valami uj a pro street ről ???????????????????????,,

38.
38.
ezzy
37.
37.
attila65434
Kössz adam :):):):):):)

szerintem a carbon ba semmi sem nehéz az a kár hogy az mw böl ki hagyták a driftet !!!!

remélem a pro streetben olyan lesz a elenfelek kihívása a szabad kóbórlás mod-ban hogy driftelni kell

végülis arról szóóól
36.
36.
Adam9212
Lesz a városban is, mert versenypályák is lesznek benne!
35.
35.
gery18
Én abszolút nem akarok okoskodni,de sztem az UNDERGROUND-ok voltak a legjobbak.Ebbe az új NFS-be is lehet hogy jó a grafika ,meg minden ,de ennél silányabb helyszínt akarva se tudtak volna találni a készítők.Nem értem hogy miért kellett városból kihozni ide a semmi közepébe a játékot.:S De azért kiváncsi leszek rá
34.
34.
Adam9212
Szerintem a Carbon egyáltalán nem szar... csak kicsit könnyű. Csít nélkül max 12 óra játékkal kiviszed. És ennyi. Viszont a Gold Challengek elég nehezek már. A Lamborghinis drift meg pláne! Mivel a Lambo nem való driftre :D A MW szerintem rosszabb. /Megjegyzésképp: jobban szeretem az éjszakai illegális versenyeket, de a PS kivétel lesz :D/
33.
33.
biolencse
No hát ma is okosabb lettem. "Megtudtam", hogy a Carbon miért rosszabb szerintetek, mint az NFS többi része. Mert szar, mert fos, mert bűzölgő mamutszar. Köszönöm. Úgy látom, ha valamirről szeretnék érdeklődni, akkr ezek után is ide fogok jönni,mert egyértelmű és teljes mértékben kielégítő választ kaptam. Köszönöm!



Ha valaki netán meg tudná nekem fogalmazni, hogy miért jobban a NFS más részei mint a Carbon, annak örülnék. Elképzelhető, hogy beszerezném valamelyiket. Nektek pedig előre is köszönöm!
32.
32.
Adam9212
#33: a Heroes 4 nem ide tartozik. De ha már ennyire szükséged van rá szedd le torrent oldalról.

Másodszor.... Mi az hogy: "adam te meg kuss"? Nem tudod magad értelmesebben kifejezni? -.-'
31.
31.
newcomer
A "körös" kérdésre:



Amig a tárgyak poligonokból épülnek fel, addig a technológiai határ maximum az emberi szem átverésében akár véget is érhet. Viszont lassan akkora poligonszámot produkálnak a grafikusok, hogy már-már a sokszögből álló körre nehezen tudod a monitoron keresztül rámondani hogy na, ez nem "pontos kör"...



Viszont, mikor a maxben rajzolunk, sokszor olyan vonalakat használunk, amiket matematikai egyenletek irnak le, melyeket ha szabadon nagyitasz, mindig "ugyanolyan" és végtelen felbontható marad.
30.
30.
attila65434
Nem tudja valaki hogy hollehget letölteni a heroes 4 et

adam te meg kuss

28.
28.
lac15
milyen értelmes emberek vannak itt, vajon mér van az h nem tudjátok magatokat káromkodás nélkül kifejezni? lehet h a carbon nem a legjobb de azért nem kéne sztem ilyeneket mondani fogadni mernék h a fele aki elszidta itt az warez oldalról vagy torrentröl szedte le, amugy meg véleményem rólatok, nagyon nagy parasztok vagytok és ajánlok nektek 1 értelmező kéziszótárt h nagyobb legyen kicsit a szókincsetek
28.
28.
lac15
jah és tisztelet a kivételnek
27.
27.
fylip
mindenkinek a carbon az egy kibaszott nagy f.szság lett!
26.
26.
wolfkinger
Vagy még az újonnan megjelent pro street mégjobb mint a Carbon.
25.
25.
wolfkinger
A most wanted akkoris jobb mint a fos carbon.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...