Augusztusban jön a Firewall Ultra

  • Írta: pandaril
  • 2023. július 20.
  • Bejelentés
Link másolása
A PlayStation VR2 játékhoz trailert is mellékelt a kiadásért felelős Sony, a Firewall Ultra előrendelői pedig játékbeli bónusz fegyvert kapnak majd, a drágább csomagért pedig korai hozzáférés jár majd plusz karakterekhez.

A First Contact Entertainment által fejlesztett és a Sony Interactive Entertainment kiadásában megjelenő PS VR2 játékot tegnap jelentették be hivatalos blogposztban a játék augusztusi érkezését. A Firewall Zero Hour folytatása egy PvP VR FPS lesz, ami az új hardver szinte minden adottságát igyekszik kihasználni, például a villanógránát hatását elkerülhetjük, ha becsukjuk a szemünket, ez a PS VR2 szemkövetési technológiáján alapul.

A játékban két négy fős csapat feszül majd egymásnak, a védekezőknek egy rendkívül fontos laptopot és a rajta tárolt információt kell megvédeniük, míg a támadónak meg kell hackelniük azt. A három nyert meccsig tartó párviadal győztese feljebb kerül a ranglétrán, és extra felszerelést vagy egyedi fegyvereket is kaphat.

A fejlesztők ígérete szerint a megjelenés után új pályák, új Contractorok (az operátorok itteni megfelelői) és más, kisebb-nagyobb frissítések és kiegészítések fognak még érkezni. Az előrendelőknek például rögtön egy extra fegyverhez lesz hozzáférésük, a Digital Deluxe kiadás vásárlóinak pedig 4 további Contractor és 4-4 karakter és fegyver-skin üti majd a markát.

A Firewall Ultra augusztus 24-én jelenik majd meg PlayStation VR2-re, az előrendelni pedig itt tudjátok majd.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...