Rövid rajzfilmeken ismerhetjük meg a Starfield világait

  • Írta: szlav
  • 2023. július 25.
  • Videó
Link másolása
Derült égből érkezett a Starfield animációs rövidfilm-sorozata. A The Settled Systems névre hallgató összeállítás három kolónia három nagyvárosába kalauzol el bennünket.

Rohamosan közeledik a Starfield megjelenése, az utolsó hajrában pedig a Microsoft és a Bethesda alaposan felpörgetik különféle kedvcsinálókat. Ma három nagyon pofás animációs rövidfilmet kaptunk, amelyekben a lakott csillagrendszerek három nagyvárosát és annak lakóit ismerhetjük meg közelebbről.

Az első rajzfilmnek hála láthatjuk az Egyesült Gyarmatok fővárosát, New Atlantist, ahol egy fiatal futárpilóta álmodozik egy szebb jövőről, a második rövidfilmben pedig Akila City egyik háború utáni árváját ismerhetjük meg. Az utolsó kedvcsináló a cyberpunk-beütésű Neon városába kalauzol bennünket, ahol két utcai semmirekellő történetét meséli el a nagyszabású űropera fejlesztőcsapata.

Köszi Bethesda, ezek után még nehezebb lesz kivárni a Starfield megjelenését! A játék szeptember 6-án debütál PC-n és Xbox Series X/S-en, ráadásul egyből csatlakozik az Xbox Game Pass könyvtárához is.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...