Valószínűleg 2024 végén érkezik a Nintendo következő konzolja

Link másolása
Bár valószínűleg nem annyira meglepő a hír, a Nintendo következő generációs konzolja valószínűleg 2024 végén jelenik meg.

A Nintendo már elkészült a következő konzoljának a terveivel, sőt: már számos partnercégének el is küldte az adatokat. Több munkatárs, akik pontosan ismerik a next-gen konzol részleteit, beszámolt arról, hogy a vállalat valószínűleg 2024 végén dobja piacra az új hardvert. Azért ennyire későn, hogy elkerüljék a PlayStation 5 és az Xbox Series X/S esetében bekövetkezett készlethiányt: a cél, hogy mindenki be tudja szerezni időben a legfrissebb Nintendo-konzolt. 

Bár a konzollal kapcsolatos konkrét részleteket szigorúan titokban tartják, a VGC cikkéből annyi kiderül, hogy akárcsak elődje, a következő generációs konzol hordozható üzemmódban is használható lesz. 

Dr. Serkan Toto, az iparág szakértője szerint a Nintendo számára legjobban a 2024-es konzolbemutatónak lenne értelme, mivel az előrejelzések kimutatják: idén kétszámjegyű visszaesés is várható a Switch hardver- és szoftvereladásaiban. A Nintendo Switch már elavulóban van. 

Kíváncsian várjuk a Nintendo legújabb dobását! 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...