Sok hasznos újdonságot is hoz magával a PlayStation 5 új szoftverfrissítése

  • Írta: osan
  • 2023. július 31.
  • Hír
Link másolása
Ismerős az a mém, amikor már este az egész család alszik és a PS bekapcsoló pittyenése felébreszti a gyerekeket? Nemsokára már nem lesz probléma!

A jelenleg még csak béta formájában elérhető frissítés olyan lehetőségekkel bővíti eszköztárunkat, mint a Dolby Atmos termékek és a 8 TB-os SSD támogatottsága, a felhasználói felület új funkciói, vagy a már említett pittyenő hang némítása.

Ezek mellett tudunk majd emojikkal reagálni üzeneteinkre, bekapcsolhatjuk a DualSense kontroller nagy újítását, a haptikus visszacsatolást a menühöz is, kereshetünk a játékkönyvtárunkban, csoport létrehozása nélkül hívhatjuk be barátainkat a zárt partyba, és végül, de nem utolsó sorban akár egyszerre két kontrollert is csatolhatunk egy fiókhoz.

A mai naptól kezdve a szerencsések kipróbálhatják a béta frissítés funkcióit, igaz, valószínűleg kishazánkban nem akad erre túl sok példa.  A bétát csak egyes országokban a kiválasztottak nézhetik meg, őket pedig e-mailen keresztül értesítették. Azért nem kell félni, a Sony tervei szerint még ebben az évben világszerte is elérhető lesz majd ez a frissítés.

7.
7.
chris8800
ez most komoly, ez a sok sallang újdonság funkció? úgy van előadva, mintha sokkal gyorsabb lett a ps5...
6.
6.
TrishtanAG
#5: Az SSD-éket az olvasás nem, csak az írás gyilkolja. Az utóbbi meg csak akkor történik, amikor letöltesz egy játékot (meg persze mentésnél, de az elenyésző). A felhőjátéknál meg pont,hogy folyamatos adat érkezik rá, ezért még jobbanis gyilkohatja, mintha letöltött játékkal játszanál.
5.
5.
crytek
#4: Szeretem ha nem kell töltögetni se 20 percet se 1.5 órákat. Ezért van tele pc-n is 10+ terrám mindennel.

PS5-ön szerintem 15 game nincs feltelepítve és teli van.Ezért felhözök ott is. Ha lehet minél jobban kimélem az ssd-t ami egyszer le lett töltve az addig ottmarad amíg végig nem viszem.
4.
4.
nemfontos
#1: Jó internet kapcsolattal még csak nem is szükséges. Nem játszik senki egyszerre 120 játékkal, így ekkora ssd csak akkor kell, ha irgalmatlan lassú letölteni bármit is.
3.
3.
nemfontos
"tudunk majd emojikkal reagálni üzeneteinkre"

Mindig éreztem az ürességet magamban mikor leültem a ps5 elé, de nem tudtam mi hiányzik. Most végre fellélegezhetek. emoji... végre.
2.
2.
Ca$Hman
Kivételesen egyetértek Crytekkel, tényleg lol.
1.
1.
crytek
Lelki szemeim előtt látom azt az embert, aki a 185ezres gépbe 370ezres SSD-t rak..
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...