Hatalmas siker Kickstarteren a Patapon alkotóinak új játéka

  • Írta: osan
  • 2023. augusztus 1.
  • Hír
Link másolása
A Ratatan címre keresztelt alkotás alig egy óra alatt érte el a kívánt összeget Kickstarteren - így már egészen biztos, hogy elkészül a Patapon szellemi örököse.

Ahogy azt már megírtuk, július 31-én indult útnak a Patapon szellemi örökösének, a Ratatannak a Kickstarter-kampánya. A szemfüles IGN-es kollegák észrevették, hogy kevesebb mint egy óra alatt érte el a kitűzött $141,098-t. A kampány szeptemberig él, szóval még bőven van időnk, hogy mi is támogassuk a projektet, főleg, ha Hiroyuki Kotani előző alkotása, a Patapon közel áll a szívünkhöz.

Konkrét megjelenési dátum még nincs, de a Kickstarter oldalán olvashatjuk, hogy aki legalább 48 dollárral támogatja a játék elkészülését, az 2025 áprilisában számíthat a játék digitális verziójára, béta hozzáféréssel és Discord szereppel együtt. Annak, aki esetleg többet szánna 48 dollárnál a projekt segítésére, olyan ínyencségek üthetik a markát, mint az artbook, a játék zenéje CD-n vagy bakelit lemezen, de akár egy póló is. Aki pedig vagyonokat is kész feláldozni, az megtervezhet egy ellenfelet, megírhatja az egyik karakter utolsó szavait, vagy egy játékon belüli portrévá válhat.

Egy cuki ritmikus stratégiai játék lesz ez, aminek zenei aláfestését a Patapon zenésze, Kemmiei Adachi felügyeli. Reméljük most is egy olyan energiával telt, őrült hangszereléssel megáldott hangzást kapunk, mint a Patapon esetében.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...