Patapon

Új PSP-sztár van születőben, a Patapon ugyanis az utóbbi idők egyik legígéretesebb címe a kézikonzolra.

Végleg feloszlott a Sony Japan Studio

Február óta tudjuk, hogy a Sony legrégebbi fejlesztőstúdiója, a Japan Studio nem készít már több videojátékot, mára pedig teljessé vált a csapat leépítése. Még a Sony saját stúdióit felsoroló weblapról is eltüntették a logóját.

Nem fejleszt több saját játékot a Sony Japan Studio

Lapértesülések szerint felhagy a saját játékok fejlesztésével a Sony legrégebbi stúdiója, a Japan Studio: a fejlesztőket szinte mind szélnek eresztették, az Astro Bot-sorozatért felelős Asobi Team pedig önálló csapatként folytatja.

E3 2017: Két PSP-s klasszikust is felújítanak

A hajnali konferencia után is maradt néhány bejelentése a Sony Interactive Entertainmentnek. Például az, hogy remaster-változatot kap két klasszikus PSP-játék, a LocoRoco 2 és a Patapon, így már PS4-en is élvezhetjük őket.

Patapon

Ó mindenható urunk ott fenn a magasban adj nekünk erőt, hogy megvédjük Patapolist, add meg nekünk a szent ritmust, mely segít minket a harcban. Segíts minket a gonosz Zigaton hadserege ellen, hogy Earthend sose kerülhessen a gonosz fennhatósága alá! Mi megadunk neked mindent, amire csak szükséged van, mert mi Pataponok érted élünk és halunk…

A heti játékmegjelenések

A héten végre kiderül, hogyan sikerült a Turning Point: Fall of Liberty, a Lost: Via Domus, a PS3-as Lost Planet, a legújabb Sims-kiegészítő és a Patapon.

E3 2007: Sony sajtókonferencia

Kilenc perc múlva kezdődik a Sony sajtókonferenciája, mellyel véget is ér ezen különleges események sora. A műsort természetesen most is élőben közvetítjük.