Az előző generációra tart a Star Wars Jedi: Survivor

  • Írta: pandaril
  • 2023. augusztus 2.
  • Bejelentés
Link másolása
Az EA igen jó negyedévet zárt, részben a Respawn játékának köszönhetően, így az elmúlt három hónap kiértékelésén bejelentették, hogy a játék az előző generáció gépein is megjelenik majd.

Az EA most kedden tartotta az negyedévi pénzügyi eredményeik kiértékelését, amelyből kiderült, hogy a cég remekül teljesített. Április 1. és június 30. között 1.92 milliárd dollár forgalmat generáltak, ami 9%-os növekedés az előző év azonos időszakához képest, a nettó bevétel pedig 402 millió dollár volt, ez 29%-os emelkedés.

A fenti eredményeket a cég főleg a FIFA-nak és a Star Wars Jedi: Survivornek tulajdonítja, így nem is csoda, hogy utóbbi újabb platformokra fog ellátogatni a jövőben. A Respawn játékát kiadják majd PlayStation 4-re és Xbox One-ra is, így aki nem váltott még át a jelen generációra, az is folytathatja Cal történetét.

Természetesen nem csak ez a két franchise termelte a pénzt a kiadónak, ebben a negyedévben olyan címek is megjelentek, mint az új PGA Tour, a F1 23, a Super Mega Baseball 4 vagy a kakukktojás Lord of the Rings: Heroes of Middle-earth. A következő negyedév megjelenései között is főleg sportjátékok dominálnak (Madden NFL 24, EA Sports FC 24), de itt is lesz egy kakukktojás az Immortals of Aveum személyében. Érthető, hogy az EA bizakodó a következő negyedévet illetően is, azonban minden a játékok minőségén múlik.

5.
5.
sumblinker
Amennyivel "szebb" PS5-ön, alig kell majd butítani rajta.
4.
4.
akbar0423
Na, ezért kell nektek a ps5 pro, mert még mindig jönnek ki játékok ps4re. Idióták.
3.
3.
Doomsayer
Ugyan olyan kíváncsi leszek rá, mint a Hogwarts Legacy állítólagos Switch-es verziójára.
2.
2.
mdr88
#1: Nagyjából ezt szerettem volna leírni én is... egy ilyen Cyberpunk 2077 szerű megjelenésre számítok az előző generációt illetően...
1.
1.
xanatos0911
Ez most vicc ugye? Azt hittem technologiai/teljesitmenybeli problemak miatt nem adjak ki elozo genre… megjeleneskor nem volt olyan platform amin ne futott volna szarul… kivancsian varom hogy fog menni Xbox One S-en xdd jesus -.-
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...