Star Wars Jedi: Survivor PC, PlayStation, Xbox

A Star Wars Jedi: Fallen Order folytatása.

Star Wars - minden, amit látnod kell 2024-ben és azután!

May the 4th be with you! Tegnap lezajlott a 2024-es Star Wars-nap, friss látnivalókból pedig ezúttal sincs hiány. A jeles ünnep alkalmából összeszedtünk mindent, amit filmek, sorozatok és persze videojátékok terén várható a messzi-messzi galaxisból.

2023 legjobb játékai - szerintünk

Az olvasói év játéka-szavazásunk eredményeit a minap már közzétettük, de a szerkesztőség tagjai és készültek egy kisebb összesítéssel. Lássuk, melyek voltak a tavalyi év legnagyszerűbb címei - szerintünk!

Szavazz 2023 legjobb játékaira!

Fantasztikus évet tudhat maga mögött a videojáték-ipar, 2023-ban folyamatosan szállingóztak az év játéka-gyanús címek. Mi tizenhét kategóriában szedtük össze a legnagyobb dobásokat, most pedig itt az idő, hogy ti is leadjátok a voksaitokat!

Star Wars Jedi: Survivor teszt

Majdnem négy esztendővel az első rész után végre visszatért Cal Kestis és kis droidja, BD-1, a folytatás pedig ismét megmutatja, hogy léteznek még igazán jó, AAA-kategóriás Star Wars-játékok.

Húsz cím, amivel játszanod kell 2023-ban

Újabb év, újabb lista, melyen összeszedtük nektek azokat a címeket, amelyeket mindenképpen érdemes lesz kipróbálnotok 2023 során. Úgy néz ki, hogy a tavalyinál jóval sűrűbb év áll előttünk.

2022 legjobb játékai - szerintetek

Decemberben ismét szavazásra bocsátottuk az elmúlt egy év legjobb játékait, ezúttal összesen tizenhét kategóriára bontva. Ti megszavaztátok a kedvenceiteket, mi pedig összesítettünk. Lássuk az eredményeket!