Túl a 41 millió darabon a PlayStation 5

  • Írta: pandaril
  • 2023. augusztus 9.
  • Biznisz
Link másolása
A Sony friss pénzügyi jelentése alapján csak az utolsó negyedévben 3.3 millió konzol talált gazdára világszerte, ami 900.000-es növekedés az előző évi számokhoz képest.

A június 30-án záruló első pénzügyi negyedév a cég számára is igen kedvező volt, azonban a jelentés számunkra legérdekesebb része mégiscsak a konzolhoz és a játékokhoz kapcsolódik. Az adatok szerint a PlayStation 5-ből a megjelenése óta 41.7 milliót adtak el, csak az utolsó negyedévben 3.3-at.

Emellett szintén növekedésnek számít, hogy a PlayStation 5 és PlayStation 4 játékeladások 56.5 millió példányt tettek ki, ami 9.3 millióval több, mint az előző év azonos időszakában elkelt szoftver. A PlayStation Network felhasználók számai is emelkedtek, jelenleg 108 millióan használják a szolgáltatást. Ami sejtelmesen kimaradt a jelentésből, az a PlayStation Plus előfizetők számai, amit eddig publikáltak a negyedéves riportjaikban.

4.
4.
silkgoat
#3: a csavo igazi facepalm kiraly. minden megnyilvanulasara a kezembe temetem az arcom. Mint mikor feltette a legalapvetobb kerdeseket a BG3-rol a romancokrol, amirol kb hangos volt a net es nem lehetett nem belefutni a hirekbe es meg itt is vagy 4 cikk volt rola :D
3.
3.
zoli12i
#2: Ráadásul PC-ben ez a hardver 3x ennyi lenne. Reménytelen eset az ilyen.
2.
2.
Hunszi
#1: 150-et soknak tartasz egy olyan konzolért, amit 5-6 évig fogsz használni? 25.000/év gamingért elég jó ár.
1.
1.
Shao Kahn
Ennek örülök. Viszont remélem ha eljön az idő, és új PS5-re lesz szükségem, egy kicsit csökkeni fog az ára. Mert az elsőt is 150000-ért vettem, ezt én soknak tartom.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...