Goro is vendégkarakter lesz a Mortal Kombat 1-ben

  • Írta: zoenn
  • 2023. augusztus 12.
  • Videó
Link másolása
A tegnap esti Kombat Kast adásában ezúttal Smoke, Ashrah és Geras kapta a főszerepet, de feltűnt harc közben Goro is, aki Kameo Fighterként teszi tiszteletét a Mortal Kombat 1-ben.

Gorót ugyan már láthattuk itt-ott a hivatalos előzetesekben, mozgás közben viszont csak a Kombat Kast legutóbbi adásában tűnt fel. A négykezű izomkolosszus vendégkarakterként teszi tiszteletét a NetherRealm játékában, azaz harc közben behívható lesz a fő harcosunk mellé. Maga az adás Smoke-ra, Ashrah-ra és Gerasra koncentrál, az ő mozdulataikat és kombóikat nézhetjük meg tüzetesebben.

Ami Gorót illeti, hatalmas ütésekkel operál, és képes még egy jó nagyot beletaposni a földön fekvő ellenfeleibe, még nagyobb sebzést érve el. Mivel nagy erővel kell számolni, a Stompot csak akkor érdemes bevetni, ha már alaposan kifárasztottuk az ellenfelet, hiszen utána Goro rövid ideig cooldownra kerül.

Hamarosan kipróbálhatjuk a Mortal Kombat 1-et, hiszen augusztus 18. és 21. közötti zárt béta is elérhető lesz az előrendelőknek, maga a megjelenés pedig szeptember 19-én esedékes PC-n, PlayStation 5-ön, Xbox Series X/S-en és Nintendo Switchen.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...