Mortal Kombat 1 PC, PS5, XSX

A Mortal Kombat 2023-as rebootja.

Brit toplista: elképesztő rajtot vett az EA Sports FC 24

Az idei év második legnagyobb nyitányát produkálta az Electronic Arts rebrandingen átesett futballjátéka. Ezzel könnyedén átvette a vezetést a brit dobozos toplista élén is.

Vérfagyasztó karakterekkel bővülhet a Mortal Kombat 1

A Mortal Kombat 1 vezetője, Ed Boon a legutóbbi X-posztjában adott egy kis ízéletítőt a követkeő Kombat Pack lehetséges karaktereire: lehet, hogy Jigsaw és Ghostface is csatlakozik a bunyóhoz?

Mortal Kombat 1 teszt

Három évtizedig a köztudatban maradni a verekedős játékok porondján nem kis feladat. A NetherRealm viszont volt olyan bátor, hogy nyomott egy resetgombot a szérián, mindent újrakezdett a Mortal Kombat 1-ben.

Mortal Kombat 1 – így néz ki a Switch verzió

A játék hivatalosan csak ma jelenik meg, azonban a drágább csomagot megvásárló játékosok, no meg persze a tesztelők már egy ideje játszanak vele, azonban úgy fest, hogy senki sem esett hanyatt a játék Switch verziójától.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Tartalmas hétnek nézünk elébe most is, a mennyiségre nem lesz panasz, és úgy tűnik, a minőségre sem. Ha pedig túl sok lenne az izgalom, akkor a mozikban megnézhetjük a Feláldozh4tókat.

Már elérhető a Mortal Kombat 1 legelső frissítése

A NetherRealm elindította a Mortal Kombat 1 day-one javítócsomagját, amiben a szokásos általános hibajavítások mellett a sztori és a harc közben használt fogások is kibővültek.

Launch traileren a Mortal Kombat 1

Egy hét múlva újra a brutális bélontásé lesz a főszerep a NeatherRealm rebootjában, amihez befutott egy újabb, igen csak vaskos kedvcsináló videó is. Nézzétek!

Újabb szivárgás a Mortal Kombat 1 háza táján

A múlt héten a Switch-verzió állapota is nyilvánosságra került a teljes karakterlistával egyetemben, azonban úgy látszik, hogy a dolog nem áll le, kikerült a netre a játék kampányának első három órája is.

Övön aluli ütések és lenyűgöző rúgások – megérkezett Van Damme a Mortal Kombat 1-be

Erőszak, látványos csonttörések és híres karakterek, nem, sajnos nem a Musk kontra Zuckerberg harcról van szó, hanem a második legjobb dologról, a Mortal Kombat 1-ről. Megérkezett a Jean-Claude Van Damme DLC-jét bemutató videó és hiba lenne kihagyni.

Először nézhetjük meg Johnny Cage-t a Mortal Kombat 1-ben

Ed Bloon nemrégiben a csipős csirkeszárnyakat falatozó celebműsorban vendégeskedett, és nem ment üres kézzel: megmutatta az első felvételeket a Mortal Kombat 1 Jean-Claude Van Damme DLC-jéről.