Egyelőre nem jön Xboxra a Final Fantasy 7 Remake

  • Írta: pandaril
  • 2023. augusztus 15.
  • Pletyka
Link másolása
Az Xbox brazíl X-fiókja tévesen kiposztolt egy képet, ami alapján felröppent a hír, hogy érkezik Xboxra a Square Enix játéka, azonban ez nincs így, a Microsoft törölte is a posztot.

Az Xbox brazil fiókja az apják napja alkalmából posztolt ki egy képet, ami az emlékezetes apafigurákat mutatta be csupa olyan játékból, amelyek vagy multiplatform címek, vagy pedig Xbox-exkluzívak. Ezért is volt meglepő, hogy a montázs közepén a Final Fantasy VII egyik ikonikus karaktere, Barret látható a kislányával, Marlene-nal. Persze, az eredeti játék elérhető a platformon, viszont a kép a remake-ből származik.

A szemfüles netezők fantáziája egyből megindult, hisz ez lehetett volna akár egy kis teaser is arra, hogy az eddig PlayStation- és PC-exkluzív játék végre megjelenik Xbox-konzolokra is. Sajnos azonban nem erről van szó, egyszerűen figyelmetlen volt egy képszerkesztő kolléga, és kiposztolta a képet.

A Microsoft töröltette is a bejegyzést, és megerősítette, hogy a játék nem elérhető Xboxon. Igaz, hogy a Square Enix franchise-ának MMORPG-je, a Final Fantasy XIV jövőre érkezik a Microsoft platformjára, illetve Naoki Yoshida szeretné a sorozat többi részét is majd elhozni Xboxra, azonban konkrétumok nem hangzottak el sem címek, sem pedig évszámok tekintetében.

2.
2.
Csoki80
#1: Hülyeség :-D Azért nem jelenik meg mert a ferdeszeműek fizetnek a kiadónak, úgy ahogy a jenkik is csinálják. Ahelyett hogy egymást támogatná a két nagy cég a vitájuk miatt nagyságrendileg visszaesett egy csomó játék minősége...
1.
1.
NathanDrake
A legtöbb xbox felhasználó amúgyse venné meg mert nem kerülne bele gamepassbe. Ha az FF XVI meg is jelent volna Xboxra, nem sokat adtak volna el belőle mert nem day one gamepasses.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...