Novemberben jön a Quantum Error

  • Írta: pandaril
  • 2023. augusztus 17.
  • Bejelentés
Link másolása
A tűzoltós horrorjáték PlayStation 5-re jelenik majd meg, de várható a PC- és az Xbox-os verzió is, azonban ezek megjelenési dátuma egyelőre még nem ismert.

A TeamKill Media FPS/TPS játékában egy olyan jövőbe nyerhetünk betekintést, ahol az A.I. és az azt uraló mamutcég irányítja a világot, azonban ha arra számítunk, hogy tűzoltó főszereplőnkkel a Skynet ellen kell felvennünk a fejszét, tévedünk. Egy lángokban álló laborhoz riasztanak minket, és az események váratlan fordulatot vesznek, amikor az életmentés egy kozmikus horrorral szegélyezett csillagközi utazássá, ezoterikus, mégis high-tech élménnyé válik.

A játék egyelőre PlayStation 5-re jelenik meg november 3-án, és támogatni fogja a konzol olyan feature-eit, mint az adaptív ravaszok, a haptikus visszacsatolás vagy a kontrollerben található mikrofon használata az újraélesztés során alkalmazandó szájon át történő lélegeztetéshez. A Quantum Error megjelenik majd PC-re és Xbox Series X/S-re is, azonban ezek megjelenési dátuma egyelőre nem ismert.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...