18 percig pörög a Metal Gear Solid Master Collection Vol. 1

  • Írta: pandaril
  • 2023. augusztus 21.
  • Videó
Link másolása
A bő negyedórás gameplay videó konkrétan az első játék elejébe enged bepillantást, és első ránézésre nem sokat változott az MGS az első megjelenés óta.

Az ősszel érkezik a Metal Gear Solid Master Collection Vol 1., a tesztpéldányok úgy látszik, hogy külföldön már eljutottak az illetékesekhez, mivel az is kiderült, hogy külön figyelmeztetik a játékosokat, hogy tartalmilag nem változtattak semmit sem a játékokon, így azok egyes részeit idejétmúltnak vélhetik a játékosok. Ez lehet jó dolog is, hisz akkor azt kapjuk, amire emlékszünk is, ugyanakkor rossz dolog is, mivel a Red Dead Redemption portjához hasonló címeket kaphatunk majd.

És a lenti videó alapján valóban "korhű" grafikával érkeznek majd a játékok, talán csak a töltési idő és a kényelmesebb mentés lesz majd olyan feature, amit a modernebb rendszereknek köszönhetünk majd. A gyűjtemény első része október 1-jén jelenik majd meg PC-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re és Nintendo Switch-re.

6.
6.
csete1
Én csalódott vagyok, legalább egy annyi remasterelést kaphatott volna, mint a quake 2 mondjuk. Egy kicsit nagyobb felbontást, korszerűbb UI-t. A játékélmény attól még ugyanúgy megmaradt volna. Ez így viszont gáz, ez ki volt már adva PC-re a múltban is (pont ugyanebben a formában), a harmadik részt kivéve.
Egyébként az első rész az all-time favoritom, többször kijátszottam PS1-en anno, aztán későbbiekben PC-n, sőt, még androidos PS emulátoron is. :)

A következő projekt az ilyen régi játékok feltámasztásában remélem, hogy egy FFVIII teljes remake lesz. Vagy Cardinal Syn.
5.
5.
TrishtanAG
#4: Van egy rossz hírem: a sorozat első három része ugyanezt a kameranézetet használja, bár igaz, hogy a harmadikba késpbb bekerült egy TPS nézet, azonban a pályák nem arra lettek tevezve.
4.
4.
Br1sk
ez a vacakkamerás szr nem érdekel de az mgs 3 at várom pc re
3.
3.
Doomsayer
#1: Nem tudom, a PC-sek biztos nem fognak sírni az MGS3 miatt. Tudom, hogy 10 éve is volt emulator, stb, de én is megvenném ha nem lenne meg az x360as verzió. De még így is lehet, hogy megveszem, mert a régi PC verziók mai gépeken alig mennek. (mondjuk a gogosok mennek és azok is megvannak)

De pont ezt mondtad a RDR alatt, hogy *hüpp* szegény jó játék nem jön PC-re. Hát ezek a szegény jó játékok meg jönnek.

Vol2-nek meg a MGS4-et várom PC-re. Az 5 is biztos benne lesz, de az már sajnos megvan.
2.
2.
Kratoska
1.
1.
crytek
Nem látom a neten a sírógépeket hogy milyen drága.... pedig hahó ez is sima port mint a red dead.. nos itt már kialudt a divatfika lángja?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...