Hivatalosan is ősszel fut be a Ghostrunner 2

  • Írta: Nyuszcica
  • 2023. augusztus 21.
  • Bejelentés
Link másolása
Korábban már kiszivárgott a Ghostrunner 2 megjelenési dátuma, azonban most a fejlesztők hivatalosan is megerősítették az októberi időpontot. Plusz, egy újabb előzetesben csodálhatjuk meg a játék látványvilágát.

Az 505 Games csapata hivatalosan is megerősítette a Ghostrunner 2 korábban már kitudódott megjelenési dátumát. A cyberpunk videójáték tehát 2023. október 26-án jelenik majd meg PC-re, Xbox Series X/S és PlayStation 5 konzolokra. Korábban az 505 Games a következőket írta a közösségi oldalára: "Legjobb nindzsa képességeink ellenére sem tudtuk megakadályozni, hogy kiszivárogjanak a Ghostrunner 2 hírei." 

A legnagyobb örömünkre még egy rövid, másfél perces videót is kaptunk a bejelentés mellé! 

A Ghostrunner 2-t hivatalosan a 2023. májusi PlayStation Showcase-en jelentették be, a játék megjelenési dátumát pedig a Gamescom Opening Night Live rendezvényén lehetett volna megtudni. Nos, ezt a szellemet már nem lehetett tovább a palackban tartani: legalább hamarabb írhattuk be a naptárunkba! 

1.
1.
crytek
Szégyen de nem tudok az elsővel játszani..rohadtúl nem tudtam ráérezmi az írányításra és a game legelején a tutorial szakaszos se tudtam túljutni :(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...