Ghostrunner 2 PC, PS5, XSX

A Ghostrunner folytatása.

Ezek voltak a tegnap esti State of Play egyéb hírei

Nem csak a nagy, teátrális játékokról szólt a Sony tegnap esti műsora, hanem a kisebb és a multiplatformos címek is kaptak egy kis reflektorfényt. Nézzük hát, mit láthattunk még!

Akciósan szerezheted be a hamarosan megjelenő Ghostrunner 2-t!

A Ghostrunner 2 teljes verziója október végén jelenik meg, de ezúttal akár 20%-ot is spórolhatnak az érdeklődők a steames verzión.

Hivatalosan is ősszel fut be a Ghostrunner 2

Korábban már kiszivárgott a Ghostrunner 2 megjelenési dátuma, azonban most a fejlesztők hivatalosan is megerősítették az októberi időpontot. Plusz, egy újabb előzetesben csodálhatjuk meg a játék látványvilágát.

Elindult a Ghostrunner II zárt bétájának a regisztrációja

Mielőtt még augusztus 21-én elárasztanak minket Ghostrunner II-es fejleményekkel, lehetőségünk van kipróbálni a játékot.

SGF 2023: A PlayStation Showcase számos bemutatott címe Xboxra is megjelenik

A Microsoft platformja egy képben foglalta össze azt, amire több médium is felhívta a figyelmet: a műsorban látott játékok nagyrésze multiplatform megjelenés lesz.

SGF 2023: Folytatódik a cyberpunk kaland - előzetesen a Ghostrunner 2

A 505 Games és a One More Level egy teaseren mutatta meg a Ghostrunner 2-t a PlayStation Showcase műsorán.

Nyilvánosságra kerültek a Ghostrunner 2 első látványtervei

A Ghostrunner folytatását már korábban bejelentette a 505 Games kiadó, ma pedig betekintést nyerhetünk a fejlesztés alatt álló játék látványvilágába is.

Bejelentették a Ghostrunner folytatását

Mikor az 505 Games megvásárolta a Ghostrunner jogait, már sejthető volt, hogy a folytatáson is dolgoznak. Most azonban hivatalosan is bejelentették: készül a Ghostrunner 2, PC mellett kizárólag next-gen konzolokra.