Meglepetés: a Humankind megjelent konzolokra is!

  • Írta: osan
  • 2023. augusztus 22.
  • Megjelenés
Link másolása
Előzetes bejelentés nélkül érkezett a SEGA és az Amplitude Studio közös játéka konzolokra. Az utolsó információnk tavaly októberből származik, miszerint meghatározatlan időre elhalasztották a konzolos portot, most pedig elindulhatunk megkeresni hova esett az állunk.

A Humankind egy 4X-jellegű stratégiai játék, melyet mi is teszteltünk. Egy remek ötletekkel telepakolt komplex alkotásról van szó, amiben döntéseinknek súlya van, nem is kicsi. Az emberiség történetét élhetjük át (akár többször is, hiszen nagy újrajátszhatósági faktorral van megáldva a játék) ebben a kellemes látványvilággal megalkotott kalandban.

Tavaly októberben még elhalasztották a konzolos portokat meghatározatlan időre, most viszont minden előjel nélkül elérhetővé vált a digitális boltok polcain. Egyelőre csak digitális formában érhető el, de október 10-én Humankind: Heritage Edition néven kézzel fogható formát is kap PlayStation 5-re. A játék az első 2 DLC-vel érkezett konzolokra, a Cultures of Africa és a Cultures of Latin America összesen 12 új kultúrát, 11 új csodát, 16 független nemzetet, 30 narratív eseményt és 48 zeneszámot ad hozzá az alapélményhez.

A mai nap, vagyis augusztus 22-én jelent meg a Humankind PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra és Xbox Series S/X-re. Xboxokon a Game Passben is elérhető!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...