GC 2023: A Starfield nyitotta a 2023-as Gamescomot

  • Írta: szlav
  • 2023. augusztus 22.
  • Videó
Link másolása
Egy csodálatos zongoraelőadás, egy élőszereplős előzetes és maga Todd Howard! Talán nem is lehetett volna erősebben nyitni a Gamescom 2023 nyitóünnepségét.

A Bethesda nagyszabású űroperája nyitotta az idei Gamescomot, nem is akárhogy! A játék zeneszerzője, Inon Zur zongora elé ült, hogy előadja a játék fő zenei témáját, majd rögtön érkezett is egy csodálatos előszereplős CGI előzetes.

 

És habár a magasztos nyitányba kissé sikerült belerondítania a The Game Awards visszatérő trolljának, máris folytatódott tovább az előadás: Todd Howard is színpadra lépett, hogy kicsit felhype-oljon minket a közelgő megjelenésre. A kölni élő közönség személyesen is átélheti a játék nyitányát, nekünk azonban be kell egyelőre érnünk a színpadon látott vágóképekkel. Mi már alig várjuk, hogy a Constellation legújabb felfedezőjeként megcélozhassuk az eget.

A Starfield szeptember 6-án érkezik PC-re és Xbox Series X/S-re, ráadásul elérhető lesz Xbox Game Pass előfizetéssel is. 

Ez a hír a Gamescom-közvetítésünk része. Ha lemaradtál valamiről, irány az aloldalunk, ahol egy helyen találod meg az összes bejelentést és látnivalót az eseményről!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...