Jericho honlap + videó

  • Írta: Drago
  • 2007. július 19.
  • Bejelentés
Link másolása
A Codemasterses emberek voltak olyan jók, hogy leadták a drótot, hogy végre elkészült a Jericho hivatalos honlapja, amit már fel is lőttek a netre.
A Codemasterses emberek voltak olyan jók, hogy leadták a drótot, hogy végre elkészült a Jericho hivatalos honlapja, amit már fel is lőttek a netre.

Mai napon jött a közlemény, hogy a Zoenn által legjobban várt játék, a Clive Barker's Jericho játék megkapta a neki kijáró honlapot. Eredeti koncepciót és történetet várhatunk a mestertől, ördögi percek várnak majd ránk, miközben egyre mélyebbre hatolunk a pokoli helyeken.

A csapatalapú horror FPS címe, a Jericho a Jericho Csapatra utal. Ez egy hét fős társaság, melyet a kormány küld ki, hogy nyomozzák ki a paranormális történések okait. A csapat minden egyes tagja nemcsak materiális, harci kiképzést kapott, hanem mágikusat is, minden egyes tag mesteri szinten használja valamelyik paranormális ágazat adta előnyöket: vér mágia, alkímia, telepátia, ördögűzés, stb.

A honlapon bóklászva nemcsak információkat találhatunk, hanem különböző titkokat és rejtélyeket is találhatunk a Jericho világából, szóval mindenki készüljön fel a rettegésre!

UPDATE: Közben tjames szólt nekünk, hogy friss videókat vadászott le az internetről, ezúton is mindenki megköszönheti neki, miközben a videókon csámcsog.
(Szigorúan 18 éven felülieknek!)





25.
25.
Brutal Death
föltalálták a lámpát és van is a játékba ha nem tudnád pedig a videó ban is a grafika sztem baszott jó szal tényleg jó játék lesz ja és kalap szart mondani erre a játékra bűncselekmény
24.
24.
watto
OMG ez egy kalap szar, lősz a sötétbe mint a hülyegyerek, csapattársaid lehetelnek mindenkit, grafika se nagy cucc... én ilyet ki nem adnék.. aki pedig ilyet mondd h ez a világ legjobb élménye, hááát valami gond lehet a szemével
22.
22.
Brutal Death
1enként jelenik meg 1 árnyék menj rá 3x és a harmadikra elő ugrik az a ronda
21.
21.
tjames
Hát a honlap mindenestere nagyon látványos! Rég nem láttam ilyen összeszedett frankó oldalt!
19.
19.
felegyi
Este tudom csak elküldeni,mert most ganély a net!Majd este!
17.
17.
felegyi
Agyj meg egy email címet!Este elküldöm a packot,és megnézhetsz mindent amit csak akarsz!
16.
16.
wildláma
Látott valaki is valamit a 3. videó elején?
15.
15.
szpiiit
loool zoenn :DDD de tényleg nagyon jó... de ha tényleg kiadják akkor GZ a gyártóknak;)
14.
14.
zoenn
13.
13.
Domasi
azt hiszem, sőt tudom, hogy jobban várom mint Zoenn!!!!

Ez egyszerűen nem játék hanem a világ legjobb élménye!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
12.
12.
felegyi
Drago!Ezt a játékot én is legalább annyira várom mint Zoenn!Sőtt!Van egy Clive Barkers Jericho Pack,minden van benne,ami csak kell az embernek!Képektől kezdve egészen a videókig!MInden!Amúgy ez lesz a legjobb gamma a világon!(Ha valakinek kell ez a pack,csak szóljon,én elküldöm neki!)
10.
10.
sTERNKERN
Na ez egy nagy 0 a trailer alapján.
10.
10.
DAud_IcI
Maximálisan rothadtul semmi.

Sztem amúgy a cím nemcsak az osztagra utalhat, hanem arra is, h Jericho a világ legöregebb ismert városa(ami ma is lakott), a játékbeli város meg szemmelláthatólag a _túlvilág_ leöregebb városa, vagy vmi ilyesmi, nem?

Ezek még a játék, elejéből lehetnek, ahhol sok a tőltény:P

Később cssúszik majd át horrorba, amikor már elfogytak a muskéták is, és már csak közelharcid marad, addig hentelés. Ha elQrják, az majd úgyis látszani fog, addig meg csak bízzunk benne, h gagyi a marketing XD

9.
9.
IQ-HarCos
Szerintem jól néz ki ;) Csak az tenné félelmetesebbé h ha magadba mennél nem kisérne senki :/ Ez rossz benne. Meg kicsit komolyan hentelosnek nez ki . Jobb az olyan horror game ahol ilyezgtnek meg minden attól jobban beszarsz - ez az en véleményem

8.
8.
battlefield2
amugy ennek a játéknak mikőze van a Jericho sorozathoz???

mert abban nem ilyen lebegőhallot kersztes lovagok meg mitom mik vannak és nem is ien természetfeleti meberkék akik varázsolnak vagy mi..

sorozatban valami háboru van vagy mi
7.
7.
Ne4ndR
kicsit tényleg gagyin nézki

6.
6.
battlefield2
szerintem a bioshock jobb lesz

5.
5.
Brutal Death
Végre ingame videó erre vártam köszönöm
4.
4.
Mr 14
ez nagyon gagyinak néz ki
3.
3.
naval
2.
2.
Daveout
Na ez az a játék amire sose dobnék ki pénzt...nemaztmondom h szar meg h nem próbálnám ki...de nekem nem ezek a gémek jönnek be!!!
1.
1.
Gerison bacsi
ez nekem túl hentelősnek tűnik... de még lehet jó.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...