Clive Barkers Jericho

Az Undying készítőjének, a horror veterán Clive Barker-nek a 2007-ben megjelenő legújabb játéka, mely egy rejtélyes és különös dolgok övezte városba, Jericho-ba repíti el a játékosokat.

Mozifilm készül a Jericho alapján

Az MTV Multiplayer információi szerint Clive Barker elismerte, hogy mozifilm készül a Jericho alapján. Ha minden igaz, akkor ezúttal az előzményeket ismerhetjük meg.

Játékok, amiktől óvni kell gyermekeinket

Az amerikai National Institute on Media and the Family idén is elkészítette azt a tiltólistát, melytől ajánlásuk szerint óvni kell fiatalabb korban lévő gyermekeinket.

Csúcsévet zárt a Codemasters

Huszonkét éves fennállása óta nem zárt ilyen jól üzleti évet a brit illetőségű Codemasters: sokéves munkájuk egyértelműen meghozta gyümölcsét.

Clive Barkers Jericho

Valami elképzelhetetlen ősi gonoszság lappang egy messzi sivatag mélyén, határtalan, véres és fenyegető. A modern kor eszközeivel megkíséreljük felfedni a The Firstborn titkát, ezáltal elrugaszkodunk minden épeszű gondolattól, hogy időtől és tértől elszakadva leereszkedjünk rémálmaink színhelyére, Al-Khali-ba. Mi vagyunk a Jericho osztag, képességeink lehetővé teszik, hogy elviseljük az elénk táruló borzalmakat, ha már felfogni botorság lenne. A rejtélyes város pedig hív, általunk nem befolyásolható módon csalogat, sokan lelték már meg végzetüket a falain belül, a kudarc tehát mindig ott lebeg a szemeink előtt, ám a talány megoldása mégis megéri, hogy józanságunk határait feszegessük. Clive Barker horror-nagymester ezt kínálja nekünk a Jericho-ban, s nem is gondolnánk, hogy mennyi véres perverziót implantál belénk egy PC-s játék médiumán keresztül.

A dobozosnál drágábban tölthető le a Jericho

Nagy Codemasters - Valve átverésnek lehetünk tanúi, ugyanis a Jericho-t a dobozos, bolti verziónál nem kevesebb, mint 4000 FT-tal drágábban kínálják Steam letöltésre.

Hétfő reggeli galériafrissítés

Az őszi szünetet nagyobb galériafrissítéssel kezdjük - lesz itt Blacksite, Borderlands, World of Warcraft, Empire Earth, Civilization Revolution és még sok más érdekesség!

Jericho - bemutatkozik Devin Ross kapitány

Új videó érkezett a frissen boltokba került Clive Barker's Jerichóról: a filmben a főszereplőről, Ross kapitányról tudhattok meg mindent.

A heti játékmegjelenések

Meglehetősen bő hét várt a játékosokra ezúttal, a kiváló felhozatalban biztos mindenki talál majd magának való játékot az elérhető hét játékplatform egyikén!

Clive Barkers Jericho Demóteszt

Megannyi várakozást kiböjtölve végre játszható formátumba került Clive Barker horror-atyaúristen legújabb delejes kreálmánya, a Jericho, melytől ezúttal a falat fogjuk kaparni, már ha lesz bátorságságunk hozzá. A demo jött, ahogyan az írva vagyon, semmi csúszás, semmi mellébeszélés, csak színtiszta gigabájthalmaz - fel is csúsztattuk azon nyomban a GK tesztgépére.

Vadi új játékok a GK SHOP-ban

Vadi új játékok érkeztek az imént a Gamekapocs internetes áruházába. A friss anyagok mellett új akciók is indultak, de előrendelés is van bőven!