A Rockstar írásért felelős alelnöke elhagyta a céget

  • Írta: osan
  • 2023. augusztus 29.
  • Homo Nobilis
Link másolása
Mike Unsworth neve olyan játékokat fémjelzett, mint a Grand Theft Auto V, Grand Theft Auto IV, Red Dead Redemption 1 és 2, Max Payne 3, és az L.A. Noire. 16 évet töltött a Rockstarnál.

Mike egy elismert író, aki több mint 16 évig dolgozott a Rockstar Games-nél kreatív vezetőként. Minden idők legjobbra értékelt és legkelendőbb videójáték franchise-ain dolgozott úgy, mint a GTA- és a Read Dead Redemption-sorozatok. Mélyreható ismerete van az interaktív történetmesélésről, karakterfejlesztésről és a nyitott világú játéktervezésről, valamint kiterjedt tapasztalattal rendelkezik a kreatív csapatok építésében és irányításában.”- olvasható Unsworth LinkedIn profilján.

Mike 2007-ben kezdett a csillagos R-nél, mint vezető kreatív író, majd író-rendező, végül pedig 2021-ben írásért felelős alelnök lett. 16 éve alatt segédkezett a Read Dead Redemptionben, az RDR 2-ben, a GTA 4. és 5. részében, a Max Payne 3-ban és az L.A.Noire-ban is.

Egyelőre nem tiszta, hogy a közelgő GTA részben betöltött-e valami szerepet, és ha igen, akkor ez hogy fogja befolyásolni a fejlesztést, illetve a produktumot. Azt sem tudjuk még, hogy Unsworth hol fogja folytatni karrierjét, ha egyáltalán folytatni fogja.

Az utóbbi években több veteránnak számító alkalmazott is otthagyta a céget. 2016-ban a Rockstar North elnöke, Leslie Benzies mondott búcsút, miután állítása szerint kitúrták. Lazlow Jones és Dan Houser 2020-ban léptek ki. Houser a társalapítója volt a nagy R-nek és 1998 óta majdnem az összes megjelenéshez köze volt. Jones producerként és íróként tevékenykedett a cégnél majd 20 évig.

3.
3.
crytek
Teljesen mindegy, mivel az 5-se a single miatt lett "népszerű" és fejőstehén...
2.
2.
Nate Hope
Régóta köztudott, hogy azért a Rockstarnál dolgozni sem leányálom.
1.
1.
rDAVE
Átalakítások, távozó veteránok... Kezdek félni attól, hogy ki marad ott.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...