Lara Croft is tiszteletét teszi a Call of Duty: Warzone-ban

  • Írta: osan
  • 2023. augusztus 29.
  • Letöltés
Link másolása
Nemsokára beköszön az új évad a CoD-széria játékaiban és mint azt már megszoktuk, most is kedveskednek nekünk a fejlesztők pár fizetős aprósággal. A legendás kalandhősnő mellett egy rapper és Mace is megvehető operátorok lesznek az ötödik seasonben.

Senkinek sem kell bemutatni Lara Croftot, a Tomb Raider játékok harcias archeológusát. Nos, szeptember 8-tól nem csak a sírkamrákat fogjuk felfedezni vele, hiszen hív a kötelesség, hogy az online harcmezőn is helytálljunk. A Tracer Pack: Tomb Raider Operator Bundle névre keresztelt csomag 3 fegyver tervrajzot, egy Tomb Buggy skint, egy töltőképernyőt, egy címkét és egy emblémát fog tartalmazni Lara mellett.

Augusztus 30-án 21 Savage, a rapper fog Tracer Packet kapni, majd szeptember vége felé Mace is, akit az első Modern Warfare játékból ismerhetünk.

Nem ők az elsők, és valószínűleg nem is az utolsók, akik vendégként érkeznek a Warzone-ba, vagy a Modern Warfare 2 multiplayerébe. A legendás Snoop Dogg és Nicki Minaj is elérhető, mint operátor.

Nem is olyan rég hivatalosan is lekerült a lepel a Modern Warfare III-ról és az is kiderült, hogy a profilunkhoz csatolt digitális jóságok többsége átvitelre kerül az MWII-ből a Carry Forward funkciónak hála.

5.
5.
montana92
#2: Egy kitalált karakternél mi számít "valós kinézetnek"? :D A 2013-as rebootnál is sokan húzták a szájukat, aztán sokaknak szerintem az lett az "igazi" Lara.
De az vitán felül áll, hogy ez elég gagyi lett.
4.
4.
huster14
3.
3.
xanatos0911
Én sem :) De ez amit itt látok igenis bánat
2.
2.
huster14
#1: Magát Lara Croftot nem sorolnám a bánatok közé, de tény hogy köszönőviszonyban sincs a valós kinézetével.
1.
1.
xanatos0911
Ezt a bánat Lara Croftot valami AI-nak adták ki, hogy rajzolja meg?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...